irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Dit och tillbaka

Kategori: Trams

Så kan det gå. När man ska jobba och inte har något Internet. Nu är jag hemma. Skönt. Skönt att ha bott själv en vecka också. Fast så själv har jag inte varit. Har haft sällskap i princip hela tiden. Det var trevligt. Och det får jag tacka för. Visst får jag?

Tack.

Hoppas att det var okej. Jag tog mig friheten, utan att vänta på svar.

Jag har prov imorgon. Så jag måste plugga. Jag orkar inte sammanbfatta. En annan dag. Typ.

Eh, vad fan, nu kör vi.


Dagen: Ledig förmiddag på första gången sedan förra fredagen! Skönt. Pluggat, jobbat, städat ur lägenheten. Tänk om jag kundfe städa här hemma lika noga. Tänka kan man ju.

Outfit: En snygg.

Kändiskoll: Vad fan tror ni? Jag har bott avskärmad från allt utom jobb (och kanske OS), så, absolut! Sibel tycker om smink och Bill Kaulitz tror att han kommer bli mördad. Jaha och ajdå.

Tips: Var rolig. På ett bra sätt.

HEJ!

Kategori: Trams

Nämen! Hallå! Internet! Vad spännande!

Jag jobbar. Det är därför det är sisådär på uppdateringsfronten. Och Internetuppkopplingen är... Detta var den enda sida jag lyckades ladda. Såatteeeh. Oj, vilken underbart fantastisk, lysande och briljant rapportering det blev.
Finns väl knappast så mycket att skriva. Och ändå blir det flera rader! Är jag som en riktig bloggare nu?

Nej, nu ska jag jag göra annat. Typ stirra på plugg och sedan upptäcka att jag har Harpan eller Kungen eller Spindelharpan eller Hjärter eller något annat spel som är helt värdelöst, men framstår som mycket lärorikt när man har högar av plugg.

Över till det alltså.
Adjö.

Oj,

Kategori: Trams

Trodde faktiskt att jag skrev något i morse. Minnet är bra men kort som det heter. Inte mitt dock. Det är uruselt och kort. Mikroskopiskt faktiskt.


Dagen: Vaknade tidigt helt av mig själv. Mycket skönt. Nu är jag mycket trött. Sedan har jag pluggat och jobbat. Jag kom precis hem efter att ha spenderat en bra stund i lägenheten. Jag ska bo där. En vecka. Med de där. Små. Om de inte aktar sig kanske det händer en olycka. Ska bara packa och därefter åka tillbaka.

Outfit: En fin gulddress. Blev lite inspirerad av Ola Salo dokumentären som gick på tvåan. Han sa något smart som jag tänkte lägga på minnet. Men.. har ju redan tagit upp det där med mitt minne, och orkar inte göra det igen.

Kändiskoll:
Jag skrattar åt Tiger Woods. Och kanske att jag tycker lite synd om honom också. Annars är jag sjuukt imponerad av Anja Persson. Alltså, wow. Att först krascha som hon gjorde och sedan ta ett brons. Återigen; wow.

Tips: ...är tom. Helt tom.


Bäst att göra vad jag ska. Önskade att jag kunde fått gå och lägga mig redan klockan åtta. Önska kan man ju alltid. Och drömma. Vilket jag så småningom ska.

Åter

Kategori: Trams

Dagen: Skola, jobb.

Outfit: Ja, jag har någonting på mig.

Kändiskoll: Blablabla.

Tips: Om ni ska köpa en hund, köp en oskyldig. Då vet man vem som inte har ätit upp osten som stod på bänken. Eller bitit sönder soffan. Och andra sidan, om hunden skulle vara skyldig har man ju alltid någon att skylla på. Det gäller att väga fördelarna mot de lite mer neggiga. Så att säga.


Nej.

Nyheter

Kategori: Trams

Jag har kommit på en ny sport; puckelpistcykling. Det borde vara en OS-gren. Jag skulle vara grym. Träning har jag ju i alla fall fått på de buckliga vägar som slingrar sig fram på landet.

På bussen hem från staden satt jag och bläddrade i den lokala gratistidningen. Nu är jag full med kunskap. Bland annat:
  • Renligast i Sverige är (vi snackar genomsnitt och sådant nu, alltså) en folkpartistisk man som bor i västsverige och smutsigast en kvinnlig kristdemokrat från småland. Akta er för småländska kristdemokratkvinnor alltså. Akta er för alla kristdemokrater. Ni kan akta eder för folkpartister också när ni ändå är i farten.
  • En kvinna snodde massor saker när hon var hundvakt. Tidningen lade upp en bild med texten: "En hundvakt misstänks för att ha stulit smycken. Hunden på bilden är helt oskyldig". Tur. Jag tyckte annars den såg lite misstänkt ut.
  • En kvinna blev strypt av en man hon träffade på Internet. De hade festat tillsammans med några av kvinnans vänner på hennes födelsedag. När de var ensamma ströp han henne. Det var han som ringde polisen för att tala om att han mördat kvinnan. "Han kan själv inte förklara händelsen". Verkligen? Dessutom erkände han inte mord. Men han medger att han har dödat kvinnan.

Den oskyldiga hunden.


Nu är det dags att träna lite ytterligare på att cykla på puckelpistiga (alternativt puckelpissiga) vägar till jobbet. Är aspepp. Såklart.

Det

Kategori: Trams

Dagen: Sov lite för länge, bussade till staden, lektion, hem, plugg, jobb, god mat, plugg. Trött.

Outfit: Grå byxor, röd tröja och grå strumpor.

Kändiskoll: Agyness Deyn snubblade på catwalken på Naomi Campbells modeshow som var en hyllning till nyss bortgångna modeskaparen Alexander McQueen. Två gånger. Som hon snubblade alltså. Skulle aldrig jag göra. Aldrig. Kanske för att jag troligtvis alsrig skulle sätta någon av mina två fötter på en catwalk inför massvis folk och kameror.

Tips: Var lite smidig för fan.


Jaha. Nehe. Man kanske skulle ta och... Äsch, jag är uppe och super och dansar på borden hela natten istället. Man måste ju unna sig. Dags att börja. Klockan är ju faktiskt fem i tio.

Inlägg

Kategori: Trams

Bra sak med att försova sig: man får sova längre.
Dålig sak med att försova sig: ja, det säger väl sig självt.

Om det är så att man ska gå upp så tidigt på morgonen att man inte kommer vakna av sig själv kan det vara att ställa något typ av alarm.

Brak lät det från övervåningen nyss. Det var kreti och pleti som var i farten. Mamma sprang upp; "jäkla katter". He, he.
Nu knackade det på dörren. Det hör inte till vanligheterna när man bor på landet vill jag lova. Om det är någon som ska komma brukar det vara någon man känner (hur konstigt det än kan låta) och då brukar personen/personerna inte ödsla tid på att knacka på, utan bara helt sonika kliva in.

Över till min dagliga pluggranson.
Jag skrev en ny lista på vad jag har att göra, det har tillkommit lite. Huh...

Dåså

Kategori: Trams

Dagen: Jobbade, tog hand om lilla V, cyklade hem, eldade, duschade, lagade mat, pluggade.

Outfit: Bruna rutiga byxor, blå fleecetröja och grå sockor.

Kändiskoll: Jaja, jag måste väl. Räcker det inte med att Charlotte Kalla tog guld? Kanske inte, det var ju igår. Micheal Jacksons barn har kommit ut till offentligheten. De stal hela grammisgalan. Ja, alltså, bildligt. He..he.. Skulle hellre sätt att det var bokstavligt, men man kan väl inte få allt antar jag. Och Kelly Osbourne har gått ned i vikt. Spännande så att det bara sjunger om det. Laalalaaaaaaa. ...humoor.

Tips: Möjligvis stora högar plugg? Gör som jag; lyssna på en otroligt lättuggad skiva (i mitt fal gamla klassiker), ha en kopp te vid sidan, var mätt på mat och en hemmagjord semla (mor hade rätt, semmelbullarna var JÄKLIGT goda). Och naturligtvis; stäng ned allt vad facebook, twitter, blogg och msn heter. Ni lär klara er fint! Det gjorde jag! Men nu är jag trött. Har fått mycket gjort, så nu är det dags att sova.


GääääÄÄÄÄÄÄÄäääässp.

Dum

Kategori: Trams

Konsten att ta sig till foto 29 av 25.

Ja, ja, jag ska plugga. Skulle göra det, men hamnade på facebook. Illa. klickade på ett fota och facebook sa att jag var på fota 29 av 25. Det var då jag insåg att det var bäst att sluta dra runt där. Sådana kan man ju för bövulen inte lita på. Bäst att stänga ned skiten innan jag ...huh, vill inte tänka på det.

Bara

Kategori: Trams

Bästa nyheten idag: "Tjockt snötäcke för sportlovsfirare". Nähä. Verkligen? Snö, vadå, jag förstår inte!?

Annars: bra Kalla. Och: jag cyklade hem från jobbet. Utan att slå ihjäl mig. Tummen upp. Eller, tja, det beror ju på hur man ser det.

Mat.

Tillbaka

Kategori: Trams

Från te, chokladhjärtan och kvarblivna lussebullar till massvis, och då menar jag verkligen massvis, av lakrits. Far min har varit i Holland, AKA Nederländerna, och kom hem med, återigen, massvis av lakrits.

Låt mig säga (skriva) såhär; jag är inte hungrig.


Dagen: Sov över på jobbet till idag med, eftersom jag ändå skulle upp och jobba på morgonen. Sagt och gjort, var snabb, tog hand om lilla V, fick brått hem åkte in till staden, skolade mig, åkte hem, ....jjjjja.

Outfit: Jeans, grå t-shirt med en fin katt på och brun cardigan över.

Kändiskoll: Vill inte.

Tips: Sov?


Måste plugga. Måste sova. Måste... aaaah!

So long, farewell, aufwidersen och adieu.

Att andas

Kategori: Trams

Te, chokladhjärtan och kvarblivna lussebullar.

Det är allt jag har att säga för stunden.

Tjoho!

Kategori: Trams

Jag har nu upptäckt Internet i lägenheten! Nu. Det var ju kanske på tiden kan man tycka. Men, hey, bättre sent än aldrig liksom. Dessutom är det assegt. Alltså, assegt. Håller på och laggar och har sig. Det fanskapet. Men det finns ju i alla fall. Bra att veta, eftersom jag ska bo här i öven en vecka om. Om en vecka.

Kul att jag upptäckte Internet så att jag kan skriva fruktansvärt dåliga inlägg. Och försumma mitt pluggande. Men, det gjorde jag förut med genom överslagshandlingar. Försumma sitt plugg går alltid. Inga problem.

Hm.. kanske skulle ta och äta lite? Och andra sidan vill jag inte röra på mig, då kommer jag väcka den lilla råttan som ligger och sover på golvet. Hon snarkar. Gulligt.
Betydligt gulligare än när hon tjuter så att öronen förkolnas. Hur nu det skulle gå till. Ni får använda fantasin.

Äsch, sluta. Bara sluta.

Snabb

Kategori: Trams

Jag ska bo på jobbet hela helgen, så jag vet inte hur det kommer att bli med uppdaterandet (vet inte om det finns Internet).

Och nu har jag bråttom, så vi får väl se ikväll hur det står till med det där uppkopplandet. Annars är det tillbaks på söndag som gäller.

Skyndaskynda!

Världen, hallå?

Kategori: Trams

Okej, seriöst, fejkbenbrott och minor i trädgården?
Alltså det var en som bröt lårbenet, så läkarna skruvade in nio skruvar i benet. Men sedan upptäckte de att det inte alls var brutet, och skruvarna sitter där de sitter. Kanske var det lösa skruvar från läkarnas huvuden... Eller några från den som grävde ned minor i sin trädgård. Man upptäcktedet för att det var en mina som blev trampad på. Aj.

Nu ska jag plugga. Som vanligt. Men som Ovanligt SKA jag faktiskt göra det!

.

Kategori: Trams

Äh.

Här igen?

Kategori: Trams

Visste ni en sak? Msn är mycket roligare än att plugga. Eller, enklare i alla fall. Man känner sig heller inte så ensam när man har någon att prata med. Hur det har gått med pluggandet? Jag har kommit ungefär såhär långt: |....|

Jag jobbar på det, okej?

Förresten,

Kategori: Trams

...om ni vill höra en jättefin A Little Less Conversation-tolkning kan ni gå in här och sedan klicka på länken. Sjukt vackert är det i alla fall. Annat än Dolph Lundgren det.

Igen

Kategori: Trams

Dagen: Tog mig till skolan och det innebar upptäckten av ytterligare två saker jag måste göra till nästa vecka. Just nu är jag nog världens lyckligaste. Har även jobbat. Och ätit. Och duschat. Och kan ni gissa vad jag ska göra nu? Det vet jag inte om ni kan, även om ni borde. Jag ska plugga.

Outfit: Gröna byxor i lite sådär lagom slapp stil, mörkblå fleecetröja och svarta strumpor mer åt det sockiga hållet.

Kändiskoll: Det enda jag ska ha koll på just nu är plugg. Ska. Men eftersom jag inte har det... Bert Karlsson vill släppa en singel med Dolph Lundgren. Han kom på det efter Lundgrens uppgträdande i Melodifestivalen. Jag såg inte låtarne i denna härliga festival, men fick en glimt av nämda uppgträdande. Vad jag kom på efter jag hade sett det var att jag vill hålla mig så långt bort från den mannen som möjligt. Då kan ju Karlsson och Lundgren slå sig ihop och hålla sig på samma ställe, så är det lättare att hålla sig långt bort från båda.

Tips: Sluta kolla upp kändisar när ni ska plugga. Och plugga istället.

Sådär

Kategori: Trams

Dagen: Jodå. En ska la inte klaga. Var hemma idag. Från skolan alltså. Varför? För att jag behövde det. Hade dessutom bara en lektion och bor man på landet och ska ta sig... Det händer inte så ofta att jag skippar (märker ni hur jag försöker försvara mitt felaktigt beteende? Och hur det faller desto mer jag försöker?), och jag kan säga att det hjälpte. Nu är det bara att köra på som vanligt. Har även jobbat och så diket och det där, ni vet.

Outfit: T-shirt. Ja, och underbyxor då förstås.

Kändiskoll: Ewan McGregor har tydligen en älskarinna, Mélanie Laurent! Skam! De sågs gå armkrok i Paris och har tydligen gett varandra kärleksfulla blickar under inspelningen av Beginners, en kommande film där de spelar mot varandra. Dessutom; Hugh Hefner och hans fru kommer att vara officiellt skilda från och med den 11:e mars! Officiellt är här samma sak som juridiskt. De har inte varit ett par sedan 1998. Oj vilket gammalt årtal. 1900-talsårtal.

Tips: Gör inte det sämsta av situationen.


Klockan drog visst iväg. Eller, ja, visarna. Humooor.
Bäst att sova så att jag slipper min hjärna och de dåliga skämt den innebär.

Färdig nr. 1

Kategori: Trams

Ni vet den där härliga känslan man har när man äntligen är färdig med ett arbete? Och hur fruktansvärt bra det känns när det är inskickat och klart? Var fan gömmer den sig?? Vill ha den. Ge mig den! Kanske beror på att jag har, typ, asmånga kvar. Min röv somnar snart. Måste resa på mig.

Får ta det där dagliga senare.

Nu.. måste...


...Puh.

Kall

Kategori: Trams

Ååååh! Har varit och jobbat och tagit hand om lilla V och hade lite brått för att få ihop det hela. Sulle nämligen åka med mor min hem, och hon ville inte vänta. Hon ville komma hem så snabbt som möjligt. Och jag ville hem och plugga (vill och vill...). Jag hann finfint och körde hem med morsan. Kom inte enda hem dock. Våra grannar hade bestämt sig för att återuppleva ungdomen, men  hade upptäckt att de var lite för gamla. Så varför inte leka i snön när man sitter i bilen? Jättebra idé. Typ. Så, så gick det med att ta sig hem snabbt. Tja, om det ingår att stå och frysa och bli snöig i 45 minuter så gick det alldeles utmärkt.

Alltså, bara för att klargöra, de körde i diket.

Nu måste jag plugga.

Skräp

Kategori: Trams

Oj! Jag såg en räv!
Mamma har gjort chokladmaränger...
Nu måste jag jobba. Har pluggat fram till nu.
Blablabla.
På återseende.

Det där

Kategori: Trams

Dagen: Upp för att plugga, men är för trött för att kunna göra bra ifrån mig. Lite för körigt helt enkelt. Gäller att inte tänka på det och köra på. Men det är sannerligen inte lätt alla gånger. Hade mit finfina sällskap vilket var mycket trevligt och mycket ovanligt för mig att sitta och prata i flera timmar och bara ta det lugnt. Åkte till lilla V och kom hem strax innan tio. Kul. Att komma hem så sent. Vår utebelysning hade slocknat. Så sent var det.

Outfit: Grå byxor, röd tröja och grå strumpor.

Kändiskoll: Det har tagit slut mella några och andra håller på åt andra hållet. Några tar semester och blablabla.

Tips: Gå inte in i väggen. Det är så förbannat tråkigt. Spring in i den i stället. Mycket mer originellt.


Nu får jag ta och skärpa mig. Alltså, typ, på riktigt. Ska råplugga till halv (var visst bara tio minuter kvar.. he..he), sedan ska jag duscha och däcka i min säng. Och tyvärr vakna igen. Nu; gärnet.

Suckar i takt

Kategori: Trams

Har pluggat. En del. Men det är svårt när man har så sjukt mycket att göra och därmed inte orkar ta tag i det riktigt. Har haft sällskap idag vilket var mycket trevligt. En person i samma sinnesstämning som jag. Att det kan vara så trevligt att prata om skit i livet. Och inse jobbiga sanningar. Jag tänker inte bli djup nu alltså, det är på tok för ansträngande.

Jag måste till lilla V. Det ska bli roligt att cykla fram och tillbaka. Nästan liten sugen på att göra ett sådant där hjärta nu ev en trea och ett mindre-än-tecken. Men så lågt ska jag inte sjunka.
På tal om hjärtan. Det är ju snart alla hjärtans dag. HAHA, vilket skämt.

Nu sitter mamma här och luktar kött, så jag ska nog trampa iväg.

Uuuuh.

Fortfarande

Kategori: Trams

Bytte bort dagens arbetspass mot fredagens. Vilket innebär.. ja, att jag inte behöver jobba och därmed skapades en sovmorgon. Inte helt fel. Förövrigt så pluggar jag. Bara så att ni vet. Igår skrev jag en lista på allt plugg jag har att göra. Listan satte jag fast bredvid sängen så att jag nu varje morgon kan titta på den och känna hur paniken stiger i halsen på mig. Skön känsla.

Ska nu fortsätta plugga medan jag väntar på att mitt sällskap ska komma. Nu.

Daggrejen

Kategori: Trams

Dagen: Öh.. den var säkert jättebra.

Outfit: Blå jeans, vit skjorta av större modell och randiga strumpor.

Kändiskoll: Jadå.

Tips: Önska inte det omöjliga. Som till exempel att både plugga och jobba och ha en hobby och ett liv och få sova.  Det är dömt att misslyckas. Omöjligt. Kört.

Bajs också

Kategori: Trams

Jag har så jävla mycket att göra. Och jag är så jävla trött. Igår när jag åkte och handlade såg jag jäääättelånga istappar som hängde från ett tak. Alltså, jääääääääääättelånga. De var två-tre meter. Det var imponerande. Jag funderar på att lägga mig under dem och vänta. Fast, tror inte att jag skulle få mindre att göra då förstås. Tvärtom. Så... kanske bäst att bara ta tag i det. Ja, alltså, inte istappgrejen, utan plugget. Men jag är ju såååååå trött.

Vad många vokaler det blev. Jag som inte brukar göra sådana saker. Jag som till och med skrev i ett av de första inläggen att jag inte skulle använda mig av många vokaler. Illa. Måste skärpa mig.

Bajs. Önskar att jag kunde ordbajsa nu, men min hjärna är som en stor fet svamp. Utan det stora. Den är som en liten fettig svamp. Och ni vet ju hur det är med saker som är feta. Det är liksom svårt för dem att ta upp andra saker.

Idag pratade vi om ordet dissekera i skolan. Min hjärna borde dissekeras. Det kanske är riskfyllt att skriva så om någon skulle få för sig att göra slag i saken. För jag kan lova; den skulle inte sparas. Möjligtvis för att den är så jävla osammanhängande. Hela jag är osammanhängande.

Oj. Ta tag i det var det.
Bajs.

Tillägg

Kategori: Trams

Just det, det är jädrans fint väder. Sådär så att man får vårkänslor. Om man tittar upp på himlen det vill säga. Eller står vid ett fönster och tittar in i rummet och känner hur solen värmer ryggen och ser ljuset på golvet. Jag ser ljuset... JAG SER LJUSET!

En liten

Kategori: Trams

Var förvånansvart nog piggare i morse när jag jobbade än vad jag har varit i helgen. Mycket förvånande. Kan det ha någonting att göra med att jag inte gick och lade mig vid ett igår månne? Kanske.

Nu har jag varit hemma sedan elva, typ, och snacka om att det är skönt att kunna sitta ner och andas. Det är ju lite jobbigt när man inte kan andas. Liksom.

Annan fundering: varför måste alla underkläder gå söndert exakt samtidigt? Det är fan inte sjyst! Jag lovar att de ligger och gaddar ihop sig i lådorna. De jävlarna.

Sliten

Kategori: Trams

Dagen: Jobbade, pluggade, handlade, tog hand om lilla Vs vän och därefter henne. Ganska full dag. Skulle hämta päronen som kom hem idag, men de klarade sig själva. Det är skönt när de har vuxit upp ordentligt och kan klara sig själva. Man slipper passa dem så mycket. Tränade med lilla V. Jag var för trött för att kunna koncentrara mig riktigt och göra ett bra jobb. Lilla V var duktig som vanligt. Jag kommer att ha träningsverk imorgon.

Outfit: Svarta byxor, plommonfärgad fleecetröja och svarta strumpor.

Kändiskoll:
Måste jag? ...okej då, ett ögonblick. Aftonbladet skriver en artikel om varför Katie Holmes inte lämnar Tom Cruise. Eller, de skriver bara att hon inte tänker göra det. Med 141 ord (ja, jag räknade. Ni får ha överseende med om det blev fel. Räknade inte rubrikerna). Och MSN visar hur kändisar ser ut på riktigt! Wow! ...

Tips: Tänk igenom saker, och välj klokt. Välj med hjärnan vad som egentligen är bäst. Akta för att känna efter för mycket med hjärtat. Och kör sedan bara på. Kör över alla. Kallhjärtad. Bara du väljer med hjärnan. ...vänta.. tror det gick lite över styr... det var inte där jag ville landa. Jaja.


De här två senaste nätterna har jag sovit sammanlagt cirka tio timmar. Och upp imorgon igen. Bäst att duscha och gå och lägga sig. Eller, varför bryta en trend? Att inte sova är det nya.Alltså, jag är så inne.

Oj, jag fick ett sms. Bäst att kolla.

Puh

Kategori: Trams

Förmiddagen avklarad. Nu är det bara resten kvar. Men det ska nog gå fint. Nog.

Jag borde äta. Varför är jag inte hungrig? Jag har ju för bövulen jobbat hela morgonen. Dessutom vet jag inte vad jag vill äta. Och när jag kollar i kylen för att komma på något påminns jag bara om att jag måste handla. Jag ska nog faktiskt plugga lite. Nog. Och småäta innan jag kommer på vad jag vill ha för lunch. Jättebra grej.

Natt

Kategori: Trams

Jag hann inte hem innan midnatt, så hur min dag, min outfit, kändiskoll och vad jag har för tips går ni miste om (er lyckodag, månne?), och eftersom jag ska jobba imorgon tänker jag inte lägga någon slags energi på detta. Hur som helst ska jag sammanfatta vad jag kom hem ifrån: Livet ska vara som för en fjäril en sommardag. Där har ni det. Det är så det ska vara. Och så blåbärspaj och trevligt sällskap på det, så har ni min kväll som i en liten ask.

Nu ska jag göra som en lax i en laxask.

Meningslöshet

Kategori: Trams

Oj vad intressant. Jag är trött. Somnade halv två igår. Det  var roligt när alarmet gick klockan nollsex sharp. Jag försov mig.. hehe. Det är svårt det där när man sovandes ska försöka lista ut vilken knapp som är snoozeknappen. Då kan det gå, tja, fel.

Jag är trött. Och seg. Och fryser lite. Och sysselsätter mig med totalt meningslösa spel. Det är underhållande. Jag borde verkligen plugga, men orkar inte.

Nu ska jag fortsätta underhålla mig.

En minut i

Kategori: Trams

Fixade lite lite med designen som ni säkert ser. Klantig grej: jag skulle testa en mall, och skulle se hur den såg ut, men glömde spara min kodmall jag hade. Inte okej.


Dagen: Sov bort halva dagen eftersom... ja. Jag började ju titta på filmen vid halv två, så... Sedan har jag jobbat och ätit tacos hemma hos en polare som jag nu sitter med och tittar på värdelösa program på TV:n.

Outfit: Självklart.

Kändiskoll: Nepp.

Tips: Gå och lägg dig. Framförallt om du ska jobba imorgon.

På't

Kategori: Trams

Varför är det så förbannat enkelt att fastna i onödiga saker när man egentligen ska plugga? Dumt är vad det är. Jag skulle ju vara ambitiös och plugga hela förmiddagen. Plugg my ass.

Måste åka och jobba. Det är ju faktiskt en fin dag, så det är kanske bäst att ta tag i det. Ska bara ringa ett samtal först. Sedan är det bäst att sätta fart. Måsta åka och handla idag också eftersom päronen såg till att länsa kylen innan de åkte (nej, nej, jag har absolut inte haft någonting med saken att göra. Ingetnting. Ingentingt alls).

P'åt.

Sista

Kategori: Trams

Okej, jag erkänner, jag är fortfarande vaken.

Ska titta på film på datorn! I sängen. Helt okej det alltdå. Vad som inte är okej är att visa resereklam. Seriöst, det är inte sjyst.

Nu är jag så trött att jag bara fastnar med en stirrande blick där jag senast lade den för att jag inte orkar flytta den därifrån. Kanske ska strunta i filmen. Börjar så får vi la se.

Halv tolv

Kategori: Trams

Klockan må förvisso vara efter halv elva, men jag är ju ledig imorgon!

Det betyder dock inte att jag inte behöver gå och lägga mig. Och jag har inte ens duschat än.
Nu kör vi.

Saken

Kategori: Trams

Det gick inte snabbt det här gjorde det inte. Förstår inte vad blogg.se har emot mig. Eller... kan ju ha med denna urusla blogg att göra. Möjligt. Kanske till och med troligt.


Dagen: Upptäckte att de filmer som lärarna visar på lektionerna faktiskt är intressanta. Vem kunde ha anat? Har även jobbat.

Outfit:
Äsch. Kom igen, liksom. Inte ens jag bryr mig.

Kändiskoll: Carola Häggkvist är kristen (surprise), Peter Andre (vem det nu är) bröt ihop i direktsänd tv, Mel Gibson avslutar en tv-intervju med att kalla programledaren "asshole", Paul Anka stämmer Anna Anka för förtal och Marko Lehtosalo AKA Markoolio väntar barn. Eller tja, hans flickvän.

Tips: Försök. Med... någonting.


Päronen hos systern i helgen. Tummen upp. Och min helg har börjat (alltså, från skolan, jobb kvarstår) en och en halv tumme upp.

Jaja

Kategori: Trams

Dagen: Cyklade till bussen i snöoväder där varje stor, kall och blöt snöflinga envist grävde sig djupt in i mitt vänstra öra. Omtyckt tydligen. Av snön. Hade en lektion, åkte hem, åkte och jobbade. Nu är jag sådär fruktansvärt trött igen.

Outfit:
En jättefin.

Kändiskoll: Det kan ni ge er fan på att jag inte har. Inte ett dugg. Gud vad skönt.

Tips:
Lev genom ditt eget liv, inte genom andras.


Läser en spännande text. Den var så spännande att jag hamnade här. Det är verkligen höjden av spännandehet. Eller.. kanske har mer med koncentrationssvårigheter från min sida att göra. Som i sin tur kommer från trötthet.

Läsa lite till, duscha, borsta tänderna, sova.

Alltid

Kategori: Trams

Okej, att det snöar är väl fruktansvärt onödigt att över huvudettaget ta upp, men att solen skiner! Och att dessa företeelser sker samtidigt. Spännande. All kolektivtraffik utanför staden var inställd idag. Förutom linjen som jag åker! Haha, de andra är så jävla körda. Eller kanske mer okörda i det här fallet. Humor.

Plugg.

I väntan

Kategori: Trams

Vet ni vad som känns väldigt bra? Ja, det finns väl en del antar jag, men det jag tänker på just nu (för att jag upplever det. Tanken med en blogg är ju ändå att skriva om sig själv och sina upplevelser. Själviskt kan tyckas. Och det kan ni ge er fan på att det är. Nu blir det en sån här lång och jobbig parentes igen som hugger sönder innehållet. Är ni med på var vi slutade? Inte jag. Bäst att kolla...) är hur skönt det är att vara nyduschat och befinna sig mellan rena lakan. Ska borsta tänderna, sedan är det ingenting annat än perfektion i känsla.

När det är gjort är det bara lite läsande och sovande som återstår.

Nu är badrumsockuperaren klar med ockuperandet. Tur det, annars hade jag kanske fått vara tvungen att göra en militär sak av det hela. Innan jag låter mina helkorkade tankar dra iväg på det spåret och föreställa mig vad som hade hänt och sådana saker är det bäst att bara sluta och återgå till de där bordena. Lite måste man ju lämna åt läsaren.

Där igen

Kategori: Trams

Huh. Jag är trött. Fett trött, alltså. Det är inte lätt att vara ung. Sannerligen inte. Jag har jobbat. Kom hem tidigt och höll på med mitt projekt. Gräver djup. Kan hända att jag lär mig någonting, dock tveksamt.
Jag är även mätt. Det beror på att jag har ätit. Det brukar kunna bli så då.

Över till...


Dagen: Med solsken i blick och ett brett leende på läpparna skuttade jag upp ur sängen samma ögonblick som jag kände på mig att alarmet skulle gå. Som alla morgnar alltså. Sedan har den förflutit. Dagen. Alltså.

Outfit:
En stilig svart frack. Med spetsiga lackskor. Svart skjorta. Röd slips...?

(Alltså, var fan kommer alla små flugor ifrån? Ni vet sådana där bananflugor? De flyger runt överallt och jag måste mosa dem om jag inte vill bli galen av att ha små, små svarta prickar flygande framför ögonen på mig. Minst en om dagen, tror jag just mosade den tredje för idag... Vila I ...helvetet och kom aldrig mer tillbaka! OK!?)

Kändiskoll: Jake Gyllenhaal och Jennifer Aniston har tydligen någonting på gång. Även andra verkar gå i de banorna. Som Britney Spears och Jason Trawick. Dessutom vandrar Hayden Panettiere och tungviktsboxaren Vladimir Klitsjko samma väg. Tydligen lär fröken Panettiere vara den första flickvän (bland en del, tydligen) boxaren visar upp för pressen. Undrar om det har någonting alls att göra med, typ, att hon är den hon är..?

Tips: Hoppa, skutta, gör vad ni vill. Men vad ni än gör; stå inte still.


Jag sitter och kämpar med att se. Ska duscha och sova nu. Helt klart.

Nu så

Kategori: Trams

Alltså, den där bönsalladen... Den går inte av för hackor.

Jag har bestämt följande: Den här datorn ska stängas av senast halv elva. Inga ursäkter godtas! (Gäller vardagar då jag jobbar/pluggar dagen efter.) Övriga datorer rörs bara när det verkligen finns ett behov, och det dagtid.

Över till vad bloggare förväntas göra. Ni vet, det där om dagen och vad jag har på mig och annat intressant.


Dagen: Jobbade, bla, bla, bla, körde in till staden där det dumma parkeringshuset var fullt vilket ledde till att jag fick köra runt i trafik och förbi rödljus (inte konstigt att man inte kallar dem grönljus) till nästa förbannade bilhus, parkera gå genom city för att komma fram. En kvart försent. Det jag missade var en tråkig film. Dessvärre inte hela. Skulle kört långsammare. Nej. Det skulle jag inte. Jag skulle kommmit i tid så att jag kunde hänga med från början. Har knappt någon aning om vad den handlade om. Därav dens tråkighet.

Outfit: Svarta byxor, assnygg stickad grå tröja och svarta sockor.

Kändiskoll: Oj, det händer så mycket intressant.

Tips: Om du svarar i telefonen och det inte är till dig (nu är det stenålderstelefon vi snackar om) lägg då inte på när du lägger ifrån dig telefonen. Framförallt inte om personen i andra änden inte presenterade sig. Det blir så jobbigt då. Dessutom kan det hända att personen som ringde har ringt flera gånger tidigare och du har svarat alla gånger. ...hädanefter, ring till min mobiltelefon om ni vill få tag på mig. Jag tänker inte svara hemma.


Nu är klockan snart halv elva. Adjö då.

Tråk

Kategori: Trams

Puh. Bra att det fortsätter att snöa varje dag. Det skulle ju vara synd om det slutade, liksom.

Jag ska nog laga mat. Tror jag. För min far har inte kommit hem än och min mor ska inte komma hem än på ett tag. Och jag är hungrig.

Tråkig radio. Ska nog hämta en bra skiva. På tal om det. Måste ta hem dagens låt från I'm From Barcelona. Har knappt lyssnat på de andra så jag vet inte om de är så bra än. Har knappt lyssnat på dem över huvudettaget. Men någongång ska ju bli den första, och gratis är gott! Inte sant?

Nu ringer det.
Det var en skittråkig gubbe.
Tråkigt.

Skiva och mat var det.