irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Knappa halv elva

Kategori: Trams

Sitter och lyssnar på Ida Redigs version av A Little Less Conversation. Så jäkla bra. Om jag inte minns helt fel (vilket jag säkert gör, vem skulle bli förvånad liksom) har jag nämt den förut. Kan inte nämnas nog.


Dagen: Skola, hem, jobb, tränade.

Outfit: Gröna linnebyxor, plommonfärgad fleecetröja och grå sockor. Het som vanligt med andra ord.

Kändiskoll: Såg på TV igår när Armand Krajnc knep segern i SVTs Mästarnas Mästare. Eller, ja, jag såg när han firade i slutet. Bra jobbat hur som helst. Kanske en tam nyhet. Varför inte då frossa i en annan? De två Hollywoodfruarna Anna Anka och Lena Jolton vägrar jobba med varandra. De har bråkat. Och sedan skulle de vara med i sammma musikvideo (Linda Bengtzings, ni känner den höga nivån, va?). Det gick inte så bra.

Tips: Bråka inte. Onödigt. Energikrävande.

Pengagalen?

Kategori: Trams

Dagen: Jobb, skola.

Outfit: Blå jeans, vit top med några slags monster på, brun cardigan och svarta strumpor.

Kändiskoll: Den man mellan 50 och 60 som bor i Helsingborgstrakten som vann nästan 215 miljoner kronor har ju blivit litet utav en kändis.

Tips: Tja, svara i telefonen när de ringer för att berätta om en supervinst. Till exempel.

Tepaus

Kategori: Trams

Svårt att somna igår. Sockerstissighet på hög nivå. Låg och vred mig som en orm med tarmvred och funderade på om jag skulle ta och springa femton varv runt huset. Jag lät bli. Hade lite svårt att hålla ögonen öppna och det i kombination med natt verkade inte toppen. Så svårt att veta när man ska svänga. Kunde blivit obehagligt.

B-day!

Kategori: Trams

Rubriken får räcka. Jag slänger upp en bild på det.

 

Helt okej chokladtårta. HELT okej. Jävlar vad mätt jag är. Och alldeles sockerstissig.
Och jag måstemåstemåste plugga. Seriöst och på riktigt; FAN. Haha, jag är stenkörd.

Någonting gulligt!

Kategori: Trams

Nu så!

Ganska söt. Erkänn!



Knappa 30 minuter kvar

Kategori: Trams

Någonting gulligt? Jag har faktiskt bilder på någonting gulligt som jag tog i går. Men då var jag för trött och på för dåligt humör. Nu är jag nog bara för trött.

Nu kan jag se golvet i mitt rum. Framsteg. Jag hittade dessutom en grej som har hållt sig undan. Det här med att städa alltså.. det är sannerligen intressant.


Dagen: Klev upp, gjorde iordning en bönsallad till frukost (alltså, jag gjorde iordning den, jag åt den inte), tog bilen och körde in till staden. Halft motfrivilligt. Skulle in till en kurs. Som påbörjades igår. Kursen i sig var inte så tokig, men de som var där... tanter. Det var en tantkurs. Och så var det jag. Men det blev okej när man var uppslukad av sitt arbete.


Någonting gulligt får vänta tills imorgon. Och jag orkar inte mer mer sammanfattning. Ni får ha överseende. Jag förstår att ni blir upprörda över att missa smaskigt kändisskvaller. Det gulliga får vänta för att jag inte hittar kabeln jag behöver. Imorgon. Det är ett löfte.

Meh!

Kategori: Trams

Ååååh. Jag glömde. Jag glömde fotografera. Jag hade kameran med mig och allt. Men glömde. Glömde fotografera. Men jag lovar att någonting gulligt kommer i helgen. Vilken dag som helst. Jag ska fotografera imorgon. Jag lovar! Den som väntar på någonting gott... ja, ni vet. Sugit ordspråk. Jag hatar att vänta. Framförallt länge. Det är därför jag ser till att alltid komma jättesent och vara jättelångsam. Så att det inte blir jag som får vänta.


Dagen: Skola, umgänge, träning, jobb.

Outfit: Grå shorts och grön t-tröja med tryck.

Kändiskoll: Ola Salo ska bli far. Någongång.

Tips: Städa. Gärna mitt rum.

Kvällsgäst

Kategori: Trams

Okej, jag är jättenöjd med det klädföretag jag beställde kläder ifrån. Jag gjorde beställningen i söndags, vilket innebär att de fick den i måndags och igår var paketet här! Mycket bra. Dock tror jag att de råkade skicka med någonting jag inte har beställt... Två malar cirkulerar mitt rum. Eller, ja, bara en, den andra har slutat cirkulera. För gott. Det har jag sett till. Huh, jag hatar malar. Jag vill helst inte sova med en mal fladdrande i mitt ansikte. Men jag verkar bli tvungen. Jag får väl se det positivt; jag får ju sällskap. Någon att prata med!

I morgon kommer någonting gulligt. Bara så att ni vet.

Innan tio

Kategori: Trams

Fan. Jag skrev. Saker. Men glömde bort att det var ett tag sedan jag loggade in... Så, ja, allt försvann.

Orkar inte skriva om. För att jag är lat.

Samanfattning av det viktigaste:
  • Jag har fått de smycken jag beställde av en kompis som jag hade en trevlig stund med på staden idag. Smyckena alltså. Höhö. Två tummar upp! Jag har liksom inte fler.
  • Pappa undrade någonting Arn-relaterat och piffade till mitt svar till: "ingen arning". Fiffigt.
Det var nog det. Nu ska jag sova. Till exempel.

Alright

Kategori: Trams

Dagen: Jobb, skola.

Outfit: Svarta byxor, gult linne, blå tröja och svarta strumpor.

Kändiskoll: Oj, oj då! Katherine Heigls klänning gick sönder under Showest-galan och det var inte långt ifrån ett naket bröst! Saftigt värre!

Tips: Jersey Shore. Höhö. Det roar mig i alla fall. Jag hånar dem. Jag älskar att håna.

Haha!

Kategori: Trams

På msn har jag olika kategorier; klassvänner, släkt, vänner, Världens bästa svägerska!, övriga vänner och övrigt folk (gissa vem som har lagt till den fjärde nämda kategorin...). Hur som helst, så upptäckte jag nu att någon har bytt namn på släkt-kategorin. Till? Slakt. Inte konstigt att jag inte har märkt någonting. Det är fint. Det får vara kvar.

Kan man vara både vegetarian och kanibal? Lämnar frågan öppen.

Nattning

Kategori: Trams

Dagen: Jag verkligen älskade att vakna för att möta verklighetens psykiskt nedtyngande regn. Och framförallt älskade jag att komma på att jag delvis ska vistas i den grå fuktigheten utan annat än en tunn vårjacka (eller alltså, jag hade ju lite kläder under. Lite). Men som med allt annat; jag har bara mig själv att skylla. Tog mig hem från staden, tankarna upplysta med Jonas Karlssons Det andra målet. Den räddade mig från den missär som de glömda hörlurarna skänkte mig.
Älskade att komma hem och senare upptäcka små vita massor virvla runt i luften.
Tröstade mig med att beställa kläder från Internet. Och har köpt smycken från en vän. I'm gonna look pretty. Ha, as if. I wish.

Outfit: Gröna linnebyxor, marinblå fleecetröja och grå sockor.

Kändiskoll: Lady GaGa stäms på en kvarts miljard av hennes ex-pojkvänn som påstår att GaGas artistnamn var hans idé. Och dessutom ska han ha hjälp henne en massa. Tycker hur som helst att det är grymt att det har kommit megastora (inte kroppsligt menat då, utan popularitetsmässigt) kvinnliga artister som tar gott om plats och inte sjåpar sig. Alltså; jag gillar Lady GaGa och Beyoncés nya video. Bara för att de tar plats.

Tips: Gör saker systematiskt.

Bortifrån

Kategori: Trams

Dagen: Kört på och sitter nu placerad hos en polare inne i staden. Och chillar. Typ.

Outfit: Svarta byxor, vit skjorta och vita strumpor. Måste även berätta att jag hade vårjacka på idag! Så jävla gött det kändes! Kände mig dock en aning mer vår än vädret när jag gick genom resecentrum med tunn fjällrävenjacka med uppkavlade armar, men vilken känsla sen!

Kändiskoll: Alltså, jag vet att jag är en dålig typisk bloggerska, men jag har ingen koll. En annan dag. Liksom, hallå! Jag försöker umgås här!

Tips:
Slappna av och andas så kommer det gå lättare. Så jobbigt att hålla andan och spännande. Liksom.

It is time

Kategori: Trams

Dagen: Skolade mig på förmiddagen och jobbade på eftermiddagen. Tog en promenad på kvällen. Djur jag har sett: 1 död uggla, 3 vildsvin, x hjortar, x hästar, 3 katter, x fåglar av olika sorter.. hund? Vet inte, har i alla fall hört två hundar. Eller råttor. Eller vad det nu är för djur. Små. Ettriga. Usch.

Outfit: En mycket spännande. Såklart.

Kändiskoll: Inte ens lite.

Tips: Älta inte saker. Likom; let it be.

Long time no see

Kategori: Trams

Dagen: Relativt aktiv, sprang runt och letade efter mina skor i morse. Det händer inte varje dag. Tur det. Jag må vara en slarver, men någon måtta får det vara. Hade en lektion i staden och gick sedan hem från bussen. Var hemma och slappade ett tag och gick tillbaka för att jobba. Och sedan har jag tränat med lilla V! Första gången för chefen, var svettig redan efter uppvärmningen... he. Men det var roligt i alla fall! Och det gick ganska bra.

Outfit: T-shirt. Och trosor. Och handduk på huvudet. Eftersom jag inte har så mycket i det kompenserar jag med att  få det stort på annat vis. Man skulle kunna säga såhär; hjulet snurrar något så in i helvete, men hamstern är stendöd.

Kändiskoll: Huh. Alltid en tung punkt eftersom jag inte bryr mig ett jävla skit (men! Vårda språket förslappade ungdom!). Men eftersom jag inte har varit så... aktiv på senare tid är det väl bäst att slunga mig själv in i bloggsjälen och fördjupa mig i någon spännande stjärnas liv! Jag kan meddela att flera stjärnpar har gjort slut. Mycket intressant. Sedan var det en av de nya Hollywoodfruarna som sålde ett slott för 900 miljoner kroner. Någon som är sugen? Och har råd då alltså. Dessutom; sprutan som användes för att ge Michael Jackson den dödande dosen med propofol är nu till salu. Varför inte köpa både slott och spruta?

Tips: Låt bli att... hålla på sådär... liksom fram och tillbaka med saker och ting. Onödigt. En jävla massa energi tar det också.


En annan sak; skulle på konstert i morgon. Och kanske ta några öl till. Och kanske ha ganska roligt. Synd bara att konserten ställdes in! Jag som peppade och allt! Fasen!!!

Har dock sovmorgon i morgon. Det gör saken... något bättre.

Ingenting + ingenting

Kategori: Trams

Men ååååh. Jag har ingen lust. Ingen alls faktiskt. Så jag skiter i det. Bara så att ni vet.

Jag är tråkig, jag vet, men jag är inte på humör.

Usch vad jag inte har lust till någonting. Borde verkligen plugga. Haha, jag är så körd. Så jäkla körd liksom. Och trött. Men det är ju inte direkt någon nyhet. Nu ska jag... ? Ja, inte vet jag. Kanske hälla något starkt frätande på alla jävla kläder som ligger på min säng. Eller så kan jag ju flytta på dem. Skonsammare mot sängen, men något tråkigare för mig.

Hallå?

Kategori: Trams

Men vad fan!


Oj. Vilken stor text det blev. Det var inte meningen. Men det var onekligen passande. Undrar hur jag gjorde.
Nu börjar jag bli frustrerad. Alltså; på riktigt. Kom igeeeeeeen.

Snart nio

Kategori: Trams

Alright, nu var det dags igen! Och naturligtvis har jag haft en bra dag! Man kan inte ha annat när man går och lägger sig tidigt och sedan vaknar innan klockan ringer för att man är pigg och har sovit tillräckligt länge! (lägg märke till min positivitet i utropstecknena)


Dagen: Klev men långa kliv upp ur sängen och vidare iväg i livet. Stötte på två onödiga lektioner, en nödig, två bussresor, mat, trevliga vänner, jobb och lilla V. Och en promenad. Och en cykeltur. Och två bilresor. Typ.

Outfit: Marinblå.

Kändiskoll: Jay-Z ska till årets Peace & Love festival.

Tips: Sluta gnäll.


Oj, vad klockan är mycket? Borde inte jag sova såhär dags? Ska ut imorgon, så måste ju härda mig lite. Men snart får det nog vara nog. Nu får det nog vara nog på detta skrivande.

På återseende.

Zzzz...?

Kategori: Trams

Nä, alltså på riktigt. Det här är inte klokt. Jag tänker gå och lägga mig. Jag kan inte ens minnas senast jag gick och lade mig såhär dags. Herregud, vad är det för fel på mig? Undrar om jag börjar bli sjuk? Äsch, inte jag. Nu kör vi så att jag får sova.


Dagen: Ehh... Bra? Ska bara tänka... (ajdå, vet hur det brukar sluta). Hade en lektion, tog mig hem och därefter till jobbet. Tog mig hem med hjälp av mina ben. När jag ändå höll på tog jag en extra sväng. Jag blev trött (fysiskt) och duschade kallt. Ovanligt, men skönt. (Gosch vad motiverande jag skriver. NOT.)

Outfit: Ni skulle skrattat om ni såg mig förut. T-shirt, shorts och sockor. Det var fint. Och så ser jag ju inte klok ut. Men det har jag ju aldrig gjort.

Kändiskoll: Jag gäspar seriöst i detta nu. Så mycket bryr jag mig. Na-da. Så att säga.

Tips: Var ödmjuk. Framförallt mot dig själv.


Nu gäspar jag igen. Seriöst, klockan är åtta! Återigen; vad är detta???? Imorgon är en annan dag. Den kör jag på.

Ljuset?

Kategori: Trams

Alltså, peppen på mer snö till helgen! Måste erkänna att jag blev på lite dåligt humör när jag upptäckte att man kunde ana små fläckar barmark i all is. Men tur, nu verkar det ju som om det löser sig trots allt, puh! Vem vill ha vår, liksom?

Tio plus

Kategori: Trams

Dålig idé 1: Att gå genom skogen hem och förvänta sig att någon/några hade gjort det innan mig. Det var det ingen som hade. Ingen upptrampad stig. Ingenting. Det var så mycket snö att man inte såg var vägarna mellan fälten går. Då skulle jag förstås ha vänt. Fan. Jag hatar att vara envis.


Dagen: Jobbade, gick hem, satt, cyklade till lilla V, åkte hem. God semla.

Outfit: T-shirt. Och shorts. Alltså sov-.

Kändiskoll: Hallå, jag håller på att somna här. Inte en chans, liksom.

Tips: Flygbiljetter till Italien för 55 kronor... Jag fyller snart år. HINT.

Antal döda och flådda ofrivilligt spottade (från engelskans spotting, inte spotta med svenskt ursprung. Kom inte på ett tillräckligt bra ord på svenska) djur: Två. En ?, möjligtvis mus men den var så... ofräsch (nähä) att det var svårt att se, och en hjort. Den hade gjort sitt. ......ha.


Jag har blivit tjock. I alla fall under hakan. Någon tyckte det var roligt att bita mig där. Jag tyckte inte det var en bra idé. Inte min haka heller.

1919-2010

Kategori: Trams

Bara för att:

 

 

 

Kvart i nio

Kategori: Trams

Jag trotsade snön och tog ett par vårskor när det bar iväg in mot staden. Kändes så sjukt bra!
Nu sitter jag och tittar på billiga flygbiljetter... Vad sägs om 109 riksdaler för tur och retur till Italien? Men det är klart, man kan ju inte förstå vad italienare säger.


Dagen: Jobbade, skolade, städade.

Outfit: Blå jeans, linne med fåglar, brun cardigan.

Kändiskoll: BlablablaOscarsgalanblablabla.

Tips: Äsch. Ta det lugnt vettja. Eller trampa gasen i botten. Helt enkelt; gör som ni vill.

21:40

Kategori: Trams

Så var den helgen till ända! Men det var inte den enda, fler kommer framöver, och så någonting fyndigt som rimmar på över. Kanske klöver? hur som helst:


Dagen: Skötta öpp ur sängen ("...vad har hänt med henne?" kanske ni tänker. Lugn, ingenting, jag har alltid varit sådan här. Jag har bara.. mildrat den sidan lite. Och kanske inte varit så motiverad. Nu är jag för trött för att bry mig. Flum är fint. Nu blev det en sådan där lång parentes igen, bäst att återuppta det där... viktiga (?) Oh, parentes i parentes, fruktansvärt iriterande och förvillande. Är ni med på var vi var innan parentesen? Den första alltså. Inte jag) och skrev färdigt en grej, åkte till lilla V och tränade, gick bra, åkte hem tillsammans med den där som skrek på oss (mig och lilla V), hjälpte henne, käkade, träffa brorsan och svägerskan, vill sova.

Outfit: Men, dah, när det är såhär dags har jag duschat och när det dessutom är söndag innebär det att jag inte direkt klär upp mig för att, typ, gå ut eller så. Ni får själva dra slutsatser och ha lite fantasi om vad jag kan tänkas ha på mig.     ....NEJ! För Guds skull, inte det.

Kändiskoll:
Det är tydligen aaashett med läderhattar. Fråga bara Victoria Beckham, Rihanna och, alternativt; eller, Kate Moss. Kanske borde ta och tjacka en. Alternativt; låta bli. Dessutom; Laila Bagge och Niclas Wahlgren har tydligen gift sig. Gulligt. Och; Britney Spears pojkvänn Jason Trawick hatar hennes musik. Stolligt.

Tips: Gör saker ordentligt så blir det bättre gjort.


Vad är det här? Jag är numera astrött (...hur trött nu ett as kan vara, det är ju för bövulen dött. Eller innebär det att det är helt jävla fruktansvärt trött? Helt jävla slutkört är det i alla fall) redan klockan åtta på kvällen. Jag har vänt på dygnet! Åt, enligt ungdomsmått, fel håll! Huh, vart ska detta sluta?

Tio. Snart.

Kategori: Trams

Alltså, hallå! En jättekonstig sak; man, typ, hittar saker när man städar. Helskumt. Fattar inte hur det går till. Hur som helst. Över till viktigare (?) saker.


Dagen: Lördag. Måste jag säga mer? Har typ, liksom chillat och tagit det lugnt. Gick till lilla V och halvjoggade hem igen.

Outfit: 1700-tals aftonklänning. Såklart. Hallååå, vad annars?

Kändiskoll: Alltså, shiiit, Nicole Kidman skulle typ vara med i en film som skulle spelas in 2005, men som hela tiden har skjutits upp. Nu har producenterna valt att föryngra filmen och bytt ut Kidman mot Selena Gomez, den 17-åriga Disney-stjärnan, ni vet (...)! Hur som helst, nu planeras filmen, som föresten ska heta Monte Carlo, börja spelas in i maj. Stackars Kidman som bara blir av med rollen, bara sådär! Liksom.

Tips: Om ni seriöst blir upprörda över ovanstående... Nej, jag har nog inget tips då. Ledsen, det är kört.


Te. Det är grejer det. Kanske ska sluta hinka te nu. Vill trots allt sova gott, utan att vara tvungen att springa på toaletten 648920 gånger eller kissa i sängen. Känner att jag kan offra teet för deet.

Jaha

Kategori: Trams

Jag är sådär galet trött igen. Ska inte dra ut på detta mer än nödvändigt. Vet inte varför jag är så trött nu. Vill bara sova. Bäst att göra't. Grejen alltså. Sedan får jag sova.


Dagen: Ledig från skolan, så tillät mig själv att slappa. Gick till jobbet, jobbade och motionerade lilla V, gick och halvjoggade hem.

Outfit: I say whatever.

Kändiskoll: As if.

Tips: Ge er fan på att klara saker. Då lär ni göra det.


Ni kanske lade märke till att jag skrev att jag halvjoggande? Jag har ju haft vissa...  problem med mina ben efter det att jag började löpträna för ett år sedan. Och slutade efter bara några veckor. Som ni kanske vet. Jag har börjat gå till och från jobbet för att härda benen lite eftersom jag gärna skulle vilja kunna löpa ibland, eller åtminstone använda benen utan att få ont i dem. Skulle ju vara.. tja, lite bekvämt eftersom det är lite svårt att låta bli att använda dem.
Fick ont på väg till jobbet, men upptäckte när jag drog mig hemmåt att det inte gjorde lika ont att halvjogga! Så det fick bli så! Hoppas nu detta går vägen! Annars får jag väl börja krypa fram. Eller simma. Eller hyra in någon som kan köra runt på mig med hjälp av någon liten truck av något slag. Ska nog skriva en lista där det med flest positiva och minst negativa anledningar vinner.
Återkommer med resultatet.

Gungar stadigt

Kategori: Trams

Jag tyckte jag var jättesmart inatt. Jag tyckte inte att jag hade varit lika smart när jag väl vaknade. Av någon anledning vaknade jag flera gånger, och en av gångerna kom jag på; "visst ja, jag måste ju stänga av mitt alarm. Jag ska ju inte gå upp". Typ. Vet inte exakt vad jag tänkte. Vet inte exakt om jag tänkte. Jag kommer ihåg att jag gjorde det, men kommer inte ihåg varför. Då var det självklart. Det ledde till att jag fick stanna hemma. Vilket jag förvisso redan igår funderade på att göra.


Dagen: Pluggat, jobbat. Har faktiskt fått en del plugg gjort. Inte mycket kvar på just den uppgiften nu. Skönt, då kan jag ta tag i alla de andra femhundratrettioåtta uppgifterna jag har kvar. Tummen upp!

Outfit: Jag har sovstilen färdig. Med trötta ögon och borstade tänder på. Det här kan nog bli en bra natt.

Kändiskoll: Neej! Jimmy Jansson och Sandra Dahlberg har gjort slut! Alltså, de var typ det perfekta paret! ...Herr Jansson kanske vore något att satsa på. Han är ju sjukt het. Jag skulle kunna gunga med honom. Fint. Kan ingen betala honom för att sluta sjunga? Tur att han inte är så produktiv. Han är ungefär lika het som det te som jag hade gjort förut idag efter att det hade stått framme några timmar och svalnat.

Tips: Ska ni göra någonting; gör det ordentligt.


Att gå och lägga sig tidigt igår var en bra grej som jag ska göra till tradition.

Nära nio

Kategori: Trams

Jag är toktrött. Alltså seriöst toktrött. Ska skriva lite på ett arbete och därefter, hör och häpna, sova! Det var sjukt länge sedan jag gick och lade mig när jag borde. "It is time" för att citera Rafiki ur Lejonkungen. Ja, det är det ta mig fan. Det var dock inte ett citat ur nämda film. Kanske ni hade koll på.


Dagen:
Det mest spännande var väl att jag fick sluthalvan av ett sms från Telia. Den första halvan kom för... många dagar sedan. Undrade var resten var. Nu vet jag. Dessvärre vet jag inte vad första halvan handlade om. Säkert någonting jätteintressant. Var ute och gick med lilla V också. Jag gick på en hårt packad stig medan hon fick ta sig fram genom en halvmeter snö. Det tyckte jag var rättvis.

Outfit: Hej-jag-har-duschat-och-vill-ha-slappa-kläder-på-mig-och-ska-snart-gå-och-lägga-mig outfit. Ashet. As usual.

Kändiskoll: Anna Anka tycker det är skönt att vara singel. Tur för henne. För just nu är det så det är.

Tips: Lev tillfredsställande för dig själv. Om du så måste jävlas lite med folk i din omgivning... låt det ske!


BTW, jag har ju haft det där projektet som I'm from Barcelona har haft på tapeten, och ska nu runda av det. Projektet är färdig. Det slutfördes när jag var iväg och jobbade häcken av mig (inte bokstavligt alltså, den sitter på samma plats som förut, dessvärre min humornivå också). Alla låtar finns på deras hemsida och om man sparar dem utan att döpa om dem får man ett litet budskap! Är det inte alldeles, alldeles underbart? Kanske inte. På sin höjd lite finurligt. Budskapet var varken underbart (framförallt inte alldeles) eller särskilt finurligt; we really hope you enjoy listening to our little collection of songs and that you play them over and over and tell all your friends about them.

Nu får ni sluta läsa. För jag ska nämligen sluta skriva. Så ni har ju inte särskilt mycket att välja på. Suckers.

Nej, jag känner inget

Kategori: Trams

Jag har ingen lust. Jag har verkligen ingen som helst lust. Liksom, vad fans ska jag skriva? Okej, det är knappast så att jag brukar ha någonting viktigt att skriva, men kom igen, jag är bloggare, jag finner meningslösa saker och gör dem... knappast intressanta, men jag tar i alla fall upp dem.

Nej, jag låter bli idag. Det helt enkelt bara är så.

Gör't

Kategori: Trams

Klockan är för bövulen snart halv elva. Snart stänga-av-dags med andra ord. Jag ska. Jag lovar. Bäst att göra det.. ja, kanske inte det jag är bäst på men... eller, det också, men innan jag får sova ska jag sammanfatta min dag. Ni vet. Sådär som en bra bloggare gör. Och skriva om viktiga saker. Bara för att det är så fantastiskt spännande!


Dagen: Kan hända att jag kanske försov mig en liten aning. Sedan jobbade jag. En undran; vad hände? Alltså, det var typ så att våren var på väg. Vad hände? Ännu mer snö och kallare igen? Kör på den liknelsen jag drog för mamma, bara för att den var så bra; det är som att hålla en bit bacon framför nosen på en hund, föra den långsamt intill munnen och precis när hunden rycker till för att sätta tänderna i den drar man den snabbt där ifrån och skrattar lite malligt. Precis så gör vintern. Jag har inte haft någonting emot vintern förens jag kände lukten av våren och vintern kastades tillbaka i vår(a) ansikten.
Just det, vad jag har gjort idag. Jobbat och pluggat. Skrev ett prov. Gick säkert prima.


Outfit: Drog seriöst en suck nu. Så spännande tycker jag att det är. Imorgon ska jag beställa kläder från Internet. För att jag vill och har gjort mig förtjänt av det. Så det så.

Kändiskoll: Det har jag verkligen inte tid med just nu. Delvis för att jag har mycket att göra, delvis för att det bara är två minuter kvar innan jag ska stänga av datorern.

Tips: Bara gör't.


En minut.