irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Plan

Kategori: Trams

Hurra! Nu har jag gått av mitt sista nattpass och är redo för att sova! ...fast jag är inte ett dugg trött. Är mycket piggare än vad jag någonsin skulle vara den här tiden om det hade varit så att jag sovit hela natten. Jag är nästan lite väl alert. Blir så när jag är förbi trötthet. Speedad. Vill bara göra en massa saker.
 
...eller så har jag väl råkat knapra i mig något spännande piller på jobbet! Bra idé förresten! Nästa gång ska jag komma ihåg att ta med mig något som gör att jag slocknar fort. Risken, eller jag menar chansen, är väl i och för sig att om jag tar något därifrån kommer jag ligga däckad i ett och ett halvt dygn.
 
Värt.
 

Mrn

Kategori: Trams

Det här med att jobba natt alltså. Mina två första nätter var ganska plågsamma. Framförallt där framåt 05-tiden. Men med tredje natten avklarad är jag helt inne i the floooow. Sweet. Och samtidigt inte så sweet. Man har liksom blivit pigg nu. När det är morgon och man ska vakna. Fast sova.
 
Inatt har jag upptäckt att det går jättedåliga program på tv vid sådana tider då folk normalt sett inte ser på tv. Förutom Jersey Shore då. Fab.
 

Natt

Kategori: Trams

Jobba natt, jobba jobba jobba natt. Inte så mycket att komma med kanske. Nattens uppdrag är att döda så många flugor som möjligt. Har gjort en liten fin hög på golvet av fluglik. Den ska växa sig större än Kebnekaise. Det är mitt mål.

Göra

Kategori: Trams

Alltså, en sovaspellista är nästan lite väl bra när man börjar gäspa redan vid de första tonerna och sedan for ever ever.
 
Jag har det ganska bra nu. Här hemma. Gör en massa saker. Som att det inte skulle finnas något att göra på landet. Finns massor. Men det är klart, det kan ju ha att göra med att päronen bygger bygger upp. Snart ska jag riva riva ner. Vårt gamla kök. Just nu har vi två stycken. Kanske lite overkill.
 

Mer

Kategori: Trams

Det finns inget som säger att man åker tåg så mycket som seg mottagning, laggande Spotify och uruselt Internet.

Hem

Kategori: Trams

Saker man inte ska packa i en väska om man inte vill att den ska väga en miljard kilo: alla sina skolböcker, vikter och sin 17 tums bärbara dator. Saker man ska undvika om man inte vill bli svettig in public: bära en fullproppad sjuttiofemlitersryggsäck och samtidigt släpa en miljarders kilo tung rullväska genom en medelstor stad.

Det finns inget som säger sommarlov och hemfärd så mycket som en rygg svettig av packning.

Jun. 09, 2013

Kategori:

Alltså, vad är det med mig och matcha nagellack? Hade ingen aning om att jag hade denna talang.

Jag är så jävla mode så att jag inte ens behöver göra det medvetet. Score!




Annars då? Kul kväll? Jag har tittat på Madeleines bröllop och använt det som ett drinking game. Man skulle bland annat dricka när drottningen försökte göra ansiktsuttryck och när man såg en kunglig vinkning. Bra skit.

Stort

Kategori: Trams

Sällan doftat såhär illaluktande fötter. Så blir det när man hovar klubb och jobbar mer än 14 timmar i sträck. Tur att de sitter på andra änden av kroppen i förhållande till näsan. Bra gjort evolutionen! 
 
Det roligaste som hände var när det kom in en kille som fått ett mejl där det stod att hans legitimation var upphittad. Han hade tappat det för två år sedan. Så jag letade fram det och gav tillbaka hans kör- och bankkort! Tydligen hade han inte skaffat ett nytt. Körkort alltså. Bankkort antagligen. Det var en lycklig historia! Lyckligare än mina fötter. I alla fall om man rådfrågar näsan.
 
Jag har också återförenats med min telefon! Det var också ett oerhört lyckligt moment.
 
Nu är det nog dags att sova.
 

Fail

Kategori: Trams

Att lämna sin mobiltelefon på en efterfest kan tyckas som en bra idé. Men, så är inte riktigt fallet. Oturligt nog. Mycket bättre för mig om det hade varit en bra idé. Aja, bättre olycka nästa gång.
 

Swag 2

Kategori: Trams

Jag har också testat dessa tabletter från Lush som man ska borsta tänderna med. Här ser ni resultatet:
 
 
Jag har aldrig varit snyggare.
 

Swag

Kategori:

Idag har jag matchat nagellack och sjal, helt utan flit! Kolla bara:
 
Att jag bara har två nagellack att välja mellan tycker jag inte är värt att nämna.

Win

Kategori: Trams

Myggjäveln - game over.
 

Mygga

Kategori: Trams

Jasså, myggjävel, du vill höras men inte synas? Den här goda nattsömnen ska vi minsann bli två om. Let the battle begin.
 
Dina två kollegor lever inte längre. Bara så att du vet.
 
 
Skulle nog föredra denna mygga. Fast den kostar 25 000m kronor mer än den som svansar omkring i mitt rum.