irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Helgkul

Kategori: Trams

Ja, det blir visst såhär igen. En helguppdatering iställlet för en per dag. Men så får det bli. Det är ju svårt att uppdatera om man gör något oerhört spännande på kvällen.
 
Helgen: Bröllop på lördagen och efterföljande brunch idag. Mycket trevligt!
 
Outfit: Blå vadlång klänning på bröllopet med ett par blå/gröna skor med en del andra detaljer som matchade fint. Nu kör jag på grått och mjukt.
 
Kändiskoll: Njae, asså.. 
 
Tips: Om ni sminkar er, se till att ha sminkborttagningsmedel hemma.
 

Poängen

Kategori: Trams

Häromdagen gick jag tillbaka till de allra första inläggen i denna blogg. Det var skönt att känna att jag i alla fall har utvecklats lite under åren. Men det är inte bara det jag har gjort. Jag har även gått ifrån några saker jag lovade med den här bloggen! Och det är illa. Jag skrev i mitt andra inlägg en lista på saker jag lovade med den här bloggen. Listan såg ut som följer:
 
  • jag ska INTE lägga upp små videosnuttar där jag låter som en hamster och/eller drar mig i håret
  • jag ska INTE fotografera mina dagliga outfits (hur heta de än må vara. För jävlar, de är det)
  • jag ska INTE skriva om hur tragiskt mitt liv är
  • jag ska INTE visa bilder på mig själv där jag plutar med läpparna (även om det finns miljontals)
  • jag ska INTE visa bilder där jag fotograferar mig själv i spegeln
  • jag ska INTE använda massor vokaler när jag skriver (om inte något särskilt tillfälle kräver detta)
  • Jag SKA försöka komma på något vettigt
Som ni ser har jag brutit mot flera punkter ovan. Punkt två och fem är ju tokkörda. Jag gör dem, och dessutom i kombination. MEN, jag vet att jag vid ett ganska tidigt skede började ta outfitbilder i min spegelbild. Jag vet inte hur väl min humor framgår i den här bloggen (det är alltid svårt i skrift) men hela den här grejen med att uppdatera om min dag bygger på ironi, och så gör även outfitbilderna.
 
Jag är fullkomligt medveten om hur totalt ointressanta mina dagarna är, hur ooutfitiga mina outfitbilder är och hur dåliga mina mobilbilder blir. Men det är också det som är poängen. Denna blogg var tänkt som en parodi på en storblogg, med samma typ av uppdatering (beskriva dagen, visa outfitbilder, skvallra om kändisar och komma med tips) men med helt ointressanta jag som huvudperson.
 
Dessutom kanske sista punkten inte heller är så himla följd. Vettiga saker är töntigt.
 

Fredagen

Kategori: Trams

Dagen: Tenta, utföra några ärenden åt sambon, slö och bygga upp någon form av plan inför kvällen men somna på soffan. Himla festligt.
 
Outfit: Tröja, byxor, strumpor.
 
Kändiskoll: Nej.
 
Tips: Ungefär hur många som helst.
 

Tuggummikonst(igheter)

Kategori: Trams

Alltså, jag brukar ibland gå in på min blogg och läsa lite, dels för att se till att det ser bra ut rent estetiskt (som ni själva ser har jag uppenbarligen ett tveksamt estetiskt öga) och dels för att korrläsa. En sak jag inte lade märke till när jag skrev inlägget om reklam var vad som egentligen händer på en av bilderna.
 
 
Alltså, kommer det en tuggummibubbla ur ett av barnens öron?
Jag vet inte riktigt hur man använde tuggummi förr, men tydligen inte som vi gör idag.
 

Dagens händelserika

Kategori: Trams

Dagen: Ungefär såhär:
 
 
Fast absolut inte bara. Lite slöhet där bland annat sova på soffan ingick. Och så har ventilationssnubbarna varit här och fixat ventilationen. De behövde tydligen inte alls ta bort två överskåp, utan bara borra lite i dem.
 
Outfit: Eftersom gårdagens outfit var en hit blev det repris på den.
 
Kändiskoll: -
 
Tips: Kung Fury går på tvåan ikväll! 22:15. Jag ska i alla fall se!
 

Nu så

Kategori: Trams

Dagen: Upp och plockade lite i lägenheten i väntan på några snubbar som skulle komma och kolla ventilerna i hela huset. Kul grej när man har den lägenheten vars felbyggsda ventilation påverkar alla andra lägenheter. Men imorgon kommer snubbarna tillbaka för att rätta till det. De måste ta loss två överskåp i köket. Blir spännande! 
 
Utöver det har jag tentapluggat och tagit en kvällspromenad. Varför är det mycket tråkigare att plugga när det är tentaperiod än vad det är annars? Mysterium. Det tycker jag någon kan skriva en avhandling på.
 
Outfit: Idag får ni en bild eftersom det var flera dagar sedan ni fick dagens. Kolla bara:
 
 
Gillar de moderiktiga fläckarna i spegeln.
 
Kändiskoll: Hm.. det känns som att jag har sett något.. eller hört något. Hm.. kanske har kommit på det till imorgon.
 
Tips: Titta ut på den fina månen! Den halva fina månen. Den syns. Det är fint.
 

Flytta?

Kategori: Trams

Hej på er! Nu undrar ni såklart vad jag har gjort de senaste dagerna, och varför ni inte fått den dagliga uppdateringen. Såklart. Men jag har inte så mycket att säga om den saken mer än att det tydligen inte blivit av. 
 
Hur som helst.
 
Jag brukar ibland kolla lite på lägenheter och hus, bara av den anledningen att jag tycker att det är lite roligt. Jag får ocskå uppdateringar om lägenheter som finns tillgängliga ibland, och när jag var och kollade in en av dem så såg planlösningen ut såhär:
Tycker inte ni också att det är ganska spännande att det inte finns någon dörr in till vardagsrummet och köket? Det gör jag i alla fall. Jag skulle nog tycka det var ganska jobbigt att inte kunna laga mat i ett kök som jag har köpt. Alternativt vara tvungen att ta balkongvägen för att komma till den delen av lägenheten. Hoppas verkligen att lägenheten är billig. 
 
 

Anna Nilsson

Kategori: Trams

Förnågra dagar sedan skrev jag om Anna Nilsson som gjorde om kvinnliga spelkaraktärer. Nu har hon gjort en del två också där hon har fortsatt göra om de extremt sexualiserade kvinnorna. Det här är mina två favoriter, fett snygga!:
 
Det är så jäkla mycket mer kraft i de omritade karaktärerna. Mer karaktär skulle jag nog säga. 
 
Men inte nog med att hon har gjort om kvinnliga karaktärer, hon har även placerat en del manliga karakärer i de sexualiserade kvinnornas roll. Blir oerhört absurt. Eller, ja, ärligt talat tycker jag nog att det är det redan från början.
 
Läs mer om detta här.
 
 
 
 
 
 

Samtycke

Kategori: Trams

Den här videon säger väl ungefär allt som behöver sägas.
 
 
 
 

Helgen

Kategori: Trams

Helgen: Jaja, det blev ingen uppdatering om min fantastiskt spännande dag igår, men ni förstår, jag var så hemskt upptagen. Så som en bör sådär på en lördagkväll. Så, nu undrar ni såklart; vad var det för fantastiskt spännande bloggevent eller stor bloggfest jag var på? Ja, det kan man ju undra, och det vore ju inte så konstigt. För det är ju, som alla vet, så mitt liv ser ut. Men nej. Inte igår. Jag jobbade en uthyrning. Vilken fest. Ja, inte för mig då, utan för de som satt på middagen.
 
Idag var det mest spännande som hände när jag sambon skulle ta en eftermiddagslur och bad mig agera väckerklocka till 16:00. Jag väckte honom, men sedan slutade med att även jag somnade och vi båda vaknade till klockan fem. 
 
Vi har också skruvat upp en hylla.
 
Outfit: Klassisk söndagsoutfit.
 
Kändiskoll: Tom Cruise dementerar kärleksrykten. Exakt vad det rör sig om vet jag inte riktigt. Med det står var och en fritt att ta reda på.
 
Tips: Ta en promenad! Det är för sjutton skönt ute!
 

Zeus

Kategori: Trams

Åh, herregud, jag är kär i en uggla! Den heter Zeus och är förvisso nästan helt blind, men kolla in dens ögon! Värsta sjärnhimlen.
 
 
 
 
 
Ugglor är så himla fina alltså, och Zeus är ju något alldeles extra!
 
Här kan man läsa mer om Zeus.
 

Fin man

Kategori: Trams

55 år gamla Naoto Matsumura som jobbade på Fukushima åker tillbaka till området för att mata de djur som blivit kvar och inte själva kunde fly. 
 
Fint. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar ni att läsa mer om det kan ni göra det här.
 

Fredagens

Kategori: Trams

Dagen: Föreläsning, bankärende, lite städ och sist spexmöte.
 
Outfit: Ikväll är det tema mjukt och varmt. Den grå alpackatröjan har jag matchat till ett par häftiga leggins. 
 
Kändiskoll: Det finns en liten serie om bloggerskan (och ja, kolegan då) Kissie. Den heter Fenomenet Kissie och är kanske det bästa som har hänt Sverige sedan kullagret.
 
Tips: Mysa till det vettja.
 

Reklam

Kategori: Trams

Alltså förlåt, men den här reklamen för Belvita morgonkex. De säger att det är det enda frukostkexet som frigör energi under flera timmar. Först och främst så lär det ju vara det enda morgonkexet. Och näst och främst så innehåller detta kex, precis som kex gör, en jäkla massa socker. 22 % närmare bestämt. Men sure, de innehåller säkert en eller annan liten långsam kolhydrat. 
 
När jag ändå håller på och håller på om reklamer kan jag ju lika gärna gå in på en reklam jag VERKLIGEN stör mig på. Liksom på riktigt. Avskyr skulle man kunna säga. Extra-reklamen med Ashton Kutcher när han säger nej till en pizzabit. Alltså.. jag kan inte ens... det finns INGENTING med den reklamen som är rimligt. Någonstans. Usch.
 
 
Det var fan bättre förr.
 

Förebild

Kategori: Trams

Ni måste kolla in det här. Det är Anna Nilsson som har gjort om extremt sexualiserade kvinnor inom spelvärden till en mer rimlig variant av dem, men fortfarande bibehållit deras karaktär. Fett. Och ärligt talat tycker jag att kvinnorna är bra mycket fräckare efter det att hon gjort om dem. De omgjorda tilltalar mig betydligt mer. 
 
I och för sig är jag kvinna, men jag tror även att detta gäller en hel del män. 
 
 

Dagens

Kategori: Trams

Dagen: Tvättat och pluggat på balkongen. Och gjort saker som absolut inte är att plugga. 
 
Outfit: Idag kör jag på grått, det känns hett såhär till våren. Grå tröja, ljusgråa mjukisbyxor och gråa sockor. För att piffa till outfiten lite extra har jag dessutom en rundstickad mönstrad halsduk.
 
Kändiksoll: Äh, kom igen, ni fick igår. Ni får inte bli för bortskämda. Eller snarare, jag vill inte gå in i kändisdjungeln för ofta. Ni får hitta det själva. Jag kan ju inte göra allt. 
 
Tips: Lakrits. Jag älskar fan lakrits. 
 
 
Här sitter jag och tycker att sambon inte kan komma hem snabbt nog med min lakrits.
 

Småskalig tillverkning

Kategori: Trams

När vi ändå är inne på miniaturdjur så är det ju, såklart, viktigt att skydda dem. Med rustningar till exempel. Som dessa.
 
 
 
 
 
Men tankte på hur mycket jag länkar till Earth Porm skulle man kunna tro att jag gör reklam för dem. Det gör jag inte. Inte med flit i alla fall. Bara det att jag slösurfade runt där för några dagar sedan och hittade saker som jag gillade. Och att länka dem på bloggen är ett sätt att komma ihåg. För mig. Och så får jag ju dela med mig av häftiga prylar. Och det är ju.... häftigt. Verkar jag häftig? Jag känner mig lite häftigare när jag lägger upp saker. Det är som att jag kan något. Vilket inte är sant. Jag kan ingenting. Jag är heller inte häftig.
 
Men man kan ju försöka.
 

Kopior

Kategori: Trams

All min inombords ondska dör när jag ser det här.
 
 
 
 
 
 
Alltså, how cute?
 

Idag

Kategori: Trams

Dagen: Lab, obligatorisk föreläsning, teater.
 
Outfit: Kläder idag igen. Lite tjatigt kanske... men... ja, så får det bli.
 
 
Ungefär såhär ser kläderna för dagen ut. Fast oj, jag har faktiskt
gjort flera klädbyten idag inser jag nu. Oj! Vad hippt.
 
Kändiskoll: Ja, okej då. Paris (Hilton) trotsar Cannes ta-kort-på-sig-själv-förbud (mer känt som selfie). Kolla här bara, ohhh, neeeeeej.
 
Tips: Om ni vill odla inför sommaren, låt säga till balkongen, se till att ni redan har gjort det. Det är liksom maj nu. Lite sent va.
 
 

Från universitetet

Kategori: Trams

Att ha en lab och verkligen inte behöva förstå:
 
Jag: "Ska vi skriva någon form av labrapport på det här eller så?"
Labhandledare: "Nä, jag orkar inte"
 
Rimligt.
 

Snällhet

Kategori: Trams

Hej, hejdå

Kategori: Trams

Dagen: Klarat mig igenom den. Det är bra. Var på en konsert på kvällen. Kör som sjöng. Det var fint.
 
Outfit: Kläder. Jag lovar, det är sant.
 
Kändiskoll: Hahahahaa...
 
Tips: Gör plugg i tid.
 

Katter

Kategori: Trams

När vi ändå är inne på katter; de är fan grymma på det här med kamouflage.Titta här bara.
 
Förresten, kattrasen lykoi, eller varulfskatt, fett cool. 
 
En lykoi på grönbete.
 

Räddning

Kategori: Trams

Veckostart

Kategori: Trams

Dagen: Mäh. Lite så. 
 
Outfit: Randig tröja, svarta mjukisbyxor och gråa låga sockor.
 
Kändiskoll: Åh, jag måste verkligen skärpa mig på den här fronten.
 
Tips: Skaffa skägg och klä det med blommor. Jag jobbar på del ett, det går sådär.
 
 
 
 
 
 
 

Helgens

Kategori: Trams

Ja, nu undrar ni säkert var sjutton jag har hållit hus. Ni, alla mina tusentals läsare. Men, ni måste förstå min sits. En så stor bloggare som jag behöver små bloggpauser ibland. Givetvis. Så nu kommer en liten sammanfattning.
 
Helgen: Var på IKEA i fredags, så i helgen har det fixats med det en del. Skruvat ihop en soffa till balkongen och hängt upp tavlor bland annat. Och just det, så var det vårbal igår.
 
Outfit: Flera olika. Och det var väl för väl. För att springa runt i fin långklänning hela helgen hade inte varit någon hitt. Och det hade inte heller att gå på bal i fläckiga mjukiskläder.
 
Kändiskoll: ...njae.
 
Tips: Agar!
 

Dagens

Kategori: Trams

Orkar egentligen inte skriva, men vad gör man inte för sina blogfans!
 
Dagen: Fikat med en kompis, haft middagsmöte.
 
Outfit: Blå, mönstrig skjorta med svarta slappare byxor. Och svarta strumpor.
 
Kändiskoll: Snart ska jag komma med något, snart. Kanske.
 
Tips: Star Was.
 

Slö

Kategori: Trams

Alltså, jag var ju hemma vid halv elva igår för att jag var trött och skulle gå och lägga mig. ...det var inte riktigt det som hände. Pysslade en massa med saker jag var tvungen att göra och somnade inte förrän klockan två. Så.. ja, jag skuttade inte upp ur sängen vid åtta imorse som annars har blivit lite av en vana. 
 
Trött.
 
Kanske ska dricka kaffe.... Hm... 
 
Aja, nu ska jag nog se till att göra mig iordning så att jag kan ge mig iväg.
 
Hej så länge.
 

Kvällning

Kategori: Trams

Dagen: Fixat. En del saker. Städat ett förråd. Druckit lite sangria.
 
Outfit:
Den här grå klänningen matchades med en vit kofta med svarta ränder och ett skärp som sattes i midjan.
Till det även ett par röda tofflor och en grön tandborste. Hippare blir det inte.
 
Kändiskoll: Vi tar det en annan dag.
 
Tips: Spara inte tandborstningen tills det att du är så trött att du inte orkar.
 
 
 

Luftigt

Kategori: Trams

Frukost

Kategori: Trams

Jaha, och vad äter en sådanhär superhäftig bloggare som jag till frukost då, undrar ni. Givetvis. Klart att ni vill veta det! Och svaret är det här:
 
 
Havregrynsgröt med äpplen som toppas av frysta blåbär och till det en kopp te.
MMm, vilken bra start på dagen.
 

Dagens

Kategori: Trams

Dagen: Gjort sånghäfte till vårbalen, har spexmöte. 
 
Outfit: Tegelröd tröja över modernt turkosfärgad sporttop och brunt linne.
 
Kändiskoll: Vi tar det en annan dag.
 
Tips: Sitt inte med bilder för länge i Paint när det finns en massa plugg som bör göras.
 
 
Här har ni en hipp cambild på den tegelröda tröjan som har blivit något av en favorit.
 

Kvällens

Kategori: Trams

Dagen: Föreläsning, sovit på soffan, varit iväg på en liten fest. Och nu har jag slöat framför True Blod. Jag förstår inte så mycket. Kan ha att göra med att jag sammanlagt sett typ två avsnitt. Frågar sambon om allt "Varför?" "Hur?" "Vem?" osv. Men jag tror att han uppskattar det. Säkert.
 
Outfit: Samma som i lördags. Fantasin flödar osv. Pinigt att använda sina kläder mer än två gånger dock. Men jag lovar, jag skall inte skärpa mig.
 
Kändiskoll: Oh, god no.
 
Tips: Är ni trötta - sov. Det är jättemycket dags för mig.
 

Bakom mina solglasögon

Kategori: Trams

Att ha solglasögon med brunt glas innebär att världen ser mycket varmare ut när de sitter på. Men iskall ut när de tas av. Det är nästan lite deprimerande att inse att värden inte är riktigt lika grön och gyllene som bakom mina solglasögon. 
 
Det var ju så fint. 
Såhär ser de ut. Mina nyaste brills. Så fräcka, alltså waow osv.
 
 

Note

Kategori: Trams

När man redan är på dåligt humör kan man lika gärna göra tråkiga saker.
 

Dagens trött

Kategori: Trams

Dagen: Städat, städat och städat det där nationshuset. Och noterat hur lång tid det tar för min dator att starta upp Chrome efter det att den varit avstängd: cirkus trettio minutrus. Under den tiden kan man sitta på en stol i köket och stirra rakt fram. 
 
Outfit: Svarta, mycket bekväma, pyjamasbyxor med hipp snörning nedtill samt en rostfärgad stickad tröja. Och så matchar jag med ett par svarta strumpor. Hett, hett, hett.
 
Kändiskoll: Inte ens nästan.
 
 
 
 
Tips: Se till att det finns mat hemma om det är så att ni i förväg vet att ni kommer att komma hem och vara hur jävla genomtrött som helst.
 
Tok-, tok-, toktrött. 
 

Rymdligt

Kategori: Trams

Rymden är allt bra häftig alltså.
 

There are stars larger than the orbit of the earth around the sun

 
Vi är så himla små. Och obetydelselösa i det stora hela. Deppigt ibland, men även ganska skönt att det kanske inte är hela världen om man råkar göra bort sig lite.
 

Dagen

Kategori: Trams

Dagen: Har varit och dumpat kläder på en loppis och sedan varit på möhippa hela dagen. Typiskt roligt. Jag vet inte mer. Detta är ett tidsinställt inlägg, dagen har i skrivande stund inte ens börjat. Men jag har säkert roligt. Säkert.
 
Outfit: 
Och till det säkert en überkoool kofta. Säkert.
 
Kändiskoll: Här kan man se hur kändisar såg ut som barn. Alltså, wow, det är helt... helt... de är sig ganska lika. Ungefär som väntat.
 
Tips: Ta en promenad, bra för både kropp och själ.
 
 

Ballt

Kategori: Trams

Alltså, hur ballt?
 
 
Asballt såklart.
 

Morgontime

Kategori: Trams

Solen skiner och himlen är blå.
Och jag tycker att det är bra så.
 
Idag ska jag springa runt, runt, runt hela dagen. Det kommer att bli kul.
 
Tror jag.
 
Hej då.
 

sovtime

Kategori: Trams

Dagen: Pluggat, städat, haft spexmöte.
 
Outfit: Grön t-shirt med lite målarfärg på.
 
Kndiskoll: Nej.
 
Tips: Sov.
 
Trött. Sova. Nu. God natt.

Fint

Kategori: Trams

Måste bara säga att det här värmer mitt hjärta. 
 
 

Tokig

Kategori: Trams

Att dricka kaffe bara ibland är bra, för att det gör att effekten känns av bättre. Helt klart tillpiggnande, men dessvärre gör det inte att jag får så hemskt mycket lättare att koncentrera mig. Istället för att somna framför plugget springer jag runt som en tokig höna i lägenheten. 
 
 
...eller gör bilder i Paint. Som ovan. 
 

dagens (!)

Kategori: Trams

Ja. Nu är den tillbaka. Jag måste ju börja ta mitt bloggande seriöst. Allt annat vore ju pinsamt. Det är trots allt det här jag lever för. Det här jag är född för att göra. Och så vidare. Så nu kör vi.
 
Dagen: Suttit hemma och pluggat. Och, ja, så var jag ju på myrorna och fyndade lite.
 
Outfit: Supercool, kolla bara

 
...fast det skall erkännas att jag mest haft på mig svarta mjukisbyxor och en mjäkigt grön mjuk bomullströja.
 
Kändiskoll: Leonardo (DiCaprio) har fått en pappakropp. Tack facebook för all matnyttig information jag får!
 
Tips: Flera bra.
 

Myrorna

Kategori: Trams

Nu ska ni få sättas in i ett mycket allvarligt problem jag har dragits med en längre tid; i detta hushåll finns bara antingen små eller stora kastruller. Igår när jag var förbi Myrorna och fick se en mellanstor kastrull blev jag därför, såklart, alldeles varm inombord och tänkte att nu, nu kanske problemens tid är förbi. 
 
Och så gick jag vidare.
 
Och där hade berättelsen kunnat sluta och problemen fortsätta, men sådant är inte fallet. Jag gick nämligen tillbaka idag för att shoppa' loss rejält. Så här kommer en Myrornahaul. I bildform. Såhär såg mina fynd ut:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En alpackatröja
 
 
 
 
...som såg ut såhär på
 
Och så köpte jag en liten vit duk:
Eftersom duken var liten så får bilden vara det också.
 
Och så, sist men inte minst (för det var duken), kastrullen!
 
 
Fyndigt värre eller hur?
 
Nu ska jag återgå till pluggandet. 
 
Senare ikväll kommer förresten någonting häftigt kan jag lova, ojojoj!
 

Telefon

Kategori: Trams

Åh, herregud, jag är så FRUKTANSVÄRT sugen på den här...
Ge mig bara, okej?
 

Ljudligt

Kategori: Trams

Juste, jag har också äntligen skaffat nya hörlurar.
 
 
 
Faktum är att jag köpte två par. Dessa och ett par pluggar att springa med. De jag hade gick nämligen sönder med bara några dagars mellanrum. Taskigt.
 
 

Firande

Kategori: Trams

Mycket födelsedagar på senaste tiden, brorsan i söndags och igår var det dags för den där sambon. Jag firade honom med sconesfrukost på sängen 
 
 
...och på kvällen bjöds det på bakpotatis med svampröra, aubergin gratinerad i ugn med tomatröra, mozzarella och solrosfrön samt till det sparris, ruccola och körsbärstomater. 
 
Jag är en så hiimla häftig bloggare som tar så hiiiimla fina bilder. Och så hiiiimla duktig på allt dessutom. Varför har jag aldrig blivit bjuden till blog awards???????? Jag är fan kränkt.
 
Hur som helst, sambon var nöjd. Tur för honom.
 

post Helg

Kategori: Trams

Att resa, superbakis, hem till päronen för att fira brorsans trettioårsfest. Inte en hitt. Alls. Men att smida en dag (vilket var hans present från föräldrarna) var riktigt, RIKTIGT kul. Synd bara att min handled är så trött idag att den nästan är helt oanvändbar. Men två krokar med varsin spik lyckades jag tillverka! 
 
Rekomenderas varmt. 
 
Nu tog jag inga bilder, men ungefär såhär såg det ut:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Värma, värma.
 
Banka, banka.
 
Tog sista tåget tillbaka till Uppsala och var hemma vid ett.Uppfriskande att gå upp vid sju imorse.
 

Mmmm

Kategori: Trams

M som i misär.
 
Kul för mig att jag hade kul igår i alla fall.
 

Stad i dvala

Kategori: Trams

Morgonpromenad i Uppsala den första maj; typ tomt. Skönt. 
 
Hur var valborg då? Bra. Mycket bra. Det är ju Uppsala ändå.
Nu taggar jag majmiddag, i Uppsala firas valborg, för vad som ibland känns som, för evigt.
 
Laddar med te.
 
På återskrivande.