irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Senare

Kategori: Trams

Jag har tydligen inte bloggat på ett tag? Trodde att det liksom flöt på av sig sjäv när man väl kommit igång och bloggade regelbundet. Att jag skulle slippa anstränga mig. Hade ingen aning om att bloggen inte uppdaterades utan mig.
 
Ingen aning.
 
Hur som helst har jag nog eventuellt kanske bestämt mig för att köra på med mitt ursprungliga koncept. För att.. ja, för att jag nog eventuellt kanske vill och det är väl skäl nog?
 
Men inte nu. För jag är jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte jättetrött. Jag tänker att jag ska kolla på en film. Fast jag borde VERKLIGEN plugga. Tråkigt. Så jag skiter i.
 
 

Lördag

Kategori: Trams

Nu kan man fråga sig vad en nationsaktiv kvinna i sina bästa år boende i studentstaden Uppsala ska göra en lördagskväll som denna. Ja, undra kan man. Som tur är kan man också få svaret. Nämligen:
 
 
Huruvida det är frivilligt eller inte är sedan en helt annan sak.
 

Nej.

Kategori: Trams

Känslan när man gått upp vid sju på morgonen två dagar i rad med suboptimalt antal sovtimmar till nämnda morgnar och därefter jobba klubb och somna ungefär vid tre. Kan väl säga att jag känner mig ungefär
och nu tänker jag att, nej.
 

Vitt

Kategori: Trams

Åh, hurra! Det snöar! Så himla härligt!!! ..nej, vänta. Det är ju inte första snön.
 
Glömde.
 
 
P: "Det snöar!"
Jag: "...jag vet."
P: "Varför kan det inte flyga fåglar i luften istället? ...svara. Men svara då!"
 
Min tanke precis.
 

Innombords

Kategori: Trams

Dagens bästa var när ALLA mina sms försvann ur min telefon. Puts väck bara. Puts väck! VARFÖR ENS?
 
...
 
 
Kul då.
 
Får dränka mina sorger i morgondagens alldeles för tidigt lagda muntliga ordbajs och sedan laboration till världens (veckoslutets) ände. Och som grädden på det smörindränkta moset ska jag därefter nationsslita till långt in på natten. Tagga då.
 

Pengar

Kategori: Trams

Fick just en lönerapport från jobbet vilket jag tyckte var intressant eftersom jag inte jobbat sedan i somras. Jag måste säga att det var en imponerande timlön; fick hela tre kronor per timme! Nu är jag rik.
 
 

Måndag

Kategori: Trams

Blir lika förvånad varje gång dagen efter jag varit bakis. Att slippa känna varje rörelse man gör i kroppen. Det är fan fantastiskt. Det känns så lugnt och stabilt. Dock gillar jag bakishäng, den bästa typen av häng.
 
Men det är ganska skönt att veckan har startat igen så att man får vila upp sig efter helgen.
 
 

Ny dag

Kategori: Trams

Förvånansvärt pigg och inställd på att gå upp i morse när larmet gick av. Snoozade i och för sig, men jag stängde inte bara av som jag har en tendens att göra (tycker att jag är så fiffig när jag gör så, framförallt några timmar senare när jag sovit bort på tok för mycket tid). Det var mycket skönare att vakna idag än vad det var att vakna igår. Igår var jag inte helt ...med. Nej, jag var inte bakfull. Hade bara.. lite ont i huvudet. Och mådde lite illa. Och ville gärna ligga på mattan i vårt vardagsrum med en filt. Men dåligt mådde jag inte! Nejdå!
 
Säger mina sambos någonting annat så ljuger de.
 

Vänner

Kategori: Trams

Jag hatar mitt liv. Varför får jag alltid ta all skit från alla?
 

 
Tillägg: Jag kanske inte var helt seriös. Bli inte oroliga nu. Blev bara lite mobbad och utsatt där ett tag.
 

Hurra

Kategori: Trams

Nu ska jag ha roligare än igår.
 

Kul

Kategori: Trams

Nämen, vad roligt då, nästan varit vaken i tjugofyra timmar. Men nu får det nog ta mig fan vara bra.
 
Jobbat ikväll. Gratis. Varför är jag dum i hela huvudet för? Svara helst inte.
Skulle fått öl för jobbet som tack, men eftersom det var poliskontroller runt knutarna fick jag och mina kolegor ingen öl. Kom det någon polis? Nej, de såg vi inte röken av. Är jag bitter?
 
...
 
Jättetrött.
 
Sova.
 
Imorn ska jag göra allt annat än att jobba. Jag ska vara rolig. Och om polisen kommer då ska jag inte bry mig.
Ett. Jävla. Dugg.
 

Morgon

Kategori: Trams

Nej. Vill inte.
 
Kaffe.
 
Uuuuuuuh.
 

Hjärtanes

Kategori: Trams

Ojojoj, vilken kväll! Vilken dag för alla mina hjärtan som jag har! Eller, ja, det jag har. Eller, det jag knappt har. Hur som helst, har verkligen haft en mycket trevlig kväll, antagligen den bästa alla hjärtans dag som jag någonsin varit med om.
 
 
När jag kom in till min dejt möttes jag av denna syn! ...mjuknade lite innombords. Jösses, det var verkligen fint. Det var svårt att sluta. Borde sovit för flera timmar sedan och kommer vara fett trött på labben imorgon, men det var värt det. Oavsett min morgondag så var det värt det.
 

Humor

Kategori: Trams

Okej, ni kanske har sett denna florera på facebook. Kanske är det också så att jag ligger hundra år efter alla andra och måhända att jag har väldigt dålig humor, men jag gillar't.
 
 
Förresten, om det nu är så att hästar är en frukt som inte finns, innebär det då att Findus lasagne är vegetarisk?
 

Antecknar

Kategori: Trams

Nu har jag äntligen en bok som faktiskt är rätt! Inte den som var fel, för då vore den inte rätt, utan fel. Men nu har jag alltså en rätt bok! Dock en bok som rör en annan kurs. ...okej, jag tappar bort mig själv. Inte för att det är svårt att få mig borttappad. Hur som helst; nu ska jag göra det jag försökte igår. Krypa ihop i soffan med en kopp te, med en rätt bok i famnen och stryka under viktiga saker och skriva notiser i marginalerna.
 
Gud vad mitt liv är intressant.
 

Det som var

Kategori: Trams

Har dämpat avsaknaden av den groteska fysikboken med att äta groteska mängder morotskakor, bullar och choklad. Kändes som en bra idé när det begav sig. Såhär efteråt ställer jag mig lite mer tveksam till frossandet.
 

 
Jag har ibland tänkt på en sak; om jag skulle ta och återgå till grundtanken med denna blogg. Nu var det ju ganska längesedan jag startade upp den och om det är så att er minneskapacitet ligger på samma nivå som min (inte troligt, men om så är fallet... jag beklagar) eller att ni helt enkelt inte var med när jag började projektet (inte heller troligt, vem läser ens denna skit? Och om så är fallet... återigen: jag beklagar) så kanske jag bör informera er om vad det hela handlade om.
 
Detta är det första inlägget som skrevs här, och där har ni också denna bloggs ursprungliga koncept. Spännande information om min vardag, dagens outfit, kändiskoll och heta tips. Vet inte hur sugen jag är på att dra upp det igen, men ska klura på det.
 
Kanske är det en lika bra idé som:
Om idén är lika bra som idén på bilden ovan lovar jag att döda den, begrava den och aldrig mer nämna den vid namn.
 
Mina slutord.
God natt.
 

...

Kategori: Trams

Fortfarande fett mad på min idioti. Jag som var så jävla taggad på att läsa, stryka under text och skriva notiser i marginalerna. Och nu tappade jag allt. Jag har boken på datorn, men hatar att sitta och läsa från en skärm. FML.
 
Därför jag har vänner. Varsågod alla som är i min närhet!
 

Klant

Kategori: Trams

Myste ihop mig i soffan med min fysikbok som jag köpte begagnad igår och tänkte att nu, äntligen, ska jag läsa en massa! ...nja. Ni vet när man ser tecken? Fast inte riktigt reagerar på dem? Som att den står volume 2 på framsidan av boken. Jag vet inte varför jag inte reagerade på att boken är normaltjock när jag VET att den egentligen ska ha en helt grotesk storlek. Så när jag nu skulle slå upp och börja läsa i kapitell ett möts jag istället av att boken börjar vid kapitell tjugoett.
 
Ja. Med tanke på att boken har en sådan grotesk storlek så är den alltså uppdelad i tre volymer. Nu är frågan om jag ska köpa volym ett och ändå komma undan billigt eller om jag ska köpa hela boken. Hm.
 
Kan inte låta bli att bli jävligt sne på mig själv, förbannat typiskt mig att göra en sådan här sak. Jag skäms över min brist på insikt och mitt slarv. Varför är jag dum i hela huvudet?
 
 

Väggar

Kategori: Trams

Jag vet inte om det är helt okej att ha träningsvärk efter att ha burit soffor. Jag säger att det är det och negligerar alla som tycker jag är svag. De kan slänga sig i väggen. 
 
På tal om väggar, hus har väggar och då kan vi ju slinka in på någonting jag har lagt lite för mycket tid på idag:
 
 
 
Så jäkla coola!
 
...damn. Nu blir jag sådär förvånad över hur mycket klockan hunnit bli igen. Så, ja, god natt då!
 

Trögt

Kategori: Trams

När jag vaknade i morse kändes det lite märkligt. Ni vet när man verkligen kan känna vilken oerhört bekvämt position man har lyckats landa i. Och jag undrade varför jag inte mådde likadant som när jag vaknade igår. Tänkte att det var lustigt att bakfyllor kan slå så olika (trots att jag knappt blir bakfull, blir mest bara obekväm i kroppen). Det tog ett tag att inse att skillnaden berodde på att jag inte var bakfull utan bara seg på grund av för lite sömn. Tänk att man mår bättre när man dricker mindre alkohol! Vem hade kunnat ana.
 
Annars har vi fått nya soffor idag, och jag har varit med och sett till att det blivit ordentligt använda. Väldigt sköna soffor att ha en segdag då man kryper ihop i fosterställning med te och lugn musik samtidigt som man stirrar rakt in i väggen och funderar över livet.
 
Och jösses vad väldigt mysigt (mysigare) vi fått det nu också!
 
 

Lever

Kategori: Trams

Jaha, redan börjat fucka up min sömn då. Kul igår då. Kul med öl va. Och punsch. Och vad roligt det var att vakna i morse. Jag råkade titta på mig själv i en spegel. Det var fan humor på hög nivå. Var nyss tvungen att titta igen för att se om det fortfarande var ett stort skämt. Ja. Det var det.
 
Så, nu ska jag förbereda för att åka och hämta mitt paket med kläder. Om jag döljer mitt utseende med rånarluva, blir det dålig stämning då?
 

Vänder

Kategori: Trams

Jag förstår inte hur mycket en människa kan sova egentligen. Jag låg förvisso vaken några timmar i natt, men ändå. Kanske har en del sömn att ta igen. Jag har väl tagit igen den nu lagom till helgen där jag antar att allt kommer fuckas up igen. Story of a student. Kanske ska gå i kloster...
 
Var tvungen att bildgoogla kloster. Feta byggnader! Kan vara värt det. Kolla bara!
 

Tungt

Kategori: Trams

Tja, ett problem man kan få när man somnar tidigt och sovit tolv timmar natten innan är att man då vaknar mitt i natten. Så.. hej! Här är jag! Nu är bara frågan hur man somnar när man känner sig utsövd.
 
Kul grej, medan jag skrev kopplade Internet ifrån. Att felsöka gjorde mig trött. Det är alltså så det ska göras! Tack krångel! Nu ska jag fortsätta sova.
 
 
 
..om jag kan.
 

Egentid

Kategori: Trams

Idag är/var en sådan dag där jag behövde stänga in mig i mina hörlurar men Ane Brun och teckna ett tag för att komma på banan igen. Nu är jag isch på banan igen. Sov typ tolv timmar inatt men är ändå skittrött. Kan det var anågon liten förkylning eller liknande som ligger?
 
Vet inte om jag orkar ta reda på.
 
Annars så har mina kläder kommit! ...så nu måste jag bara åka över halva staden för att hämta upp dem. Halvtaggar.
 
 

Uggla

Kategori: Trams

Vad händer ens? Klockan är strax efter nio och jag befinner mig redan i sängen med planer på att sova? Hur gick det här till? Måste få reda på det så att jag kan ta till knepet fler gånger. Eller, vänta. Jag vet ju hur det gick till. Jag drack ju öl igår. Och man brukar ju sedan inte sova sådär överdrivet jättebra. ...kanske inte det bästa knepet att ta till när man vill somna tidigt. I alla fall inte i det långa loppet.
 
Nu ska jag nog ta och somna till en film. Kanske Les Misérables. Eller till mitt plugg. Undrar vilket som är det mest effektiva.
 
Trött nattuggla.
 

Resultat

Kategori: Trams

Äntligen har nu båda resultaten från tentorna jag skrev i januari kommit upp. Jag gissar att ni otåligt har väntat på att jag ska uppdatera hur det har gått. Hur har det gått då? Jo, det ska jag berätta; bra! Båda godkända! Så nu kan jag slappna av lite mer och fokusera på alla andra studier jag har framför mig. Hurra!
 

Sär

Kategori: Trams

Alltså, det här med särskrivningar.. Jag är ledsen, men jag har väldigt svårt att läsa någonting och ta det allvarligt om det är särskrivet. Det är en sak om det är Kissies blogg man är inne på, inte som att man tar den särskilt seriöst, men när det nu är en artikel på DN. Jag vill läsa om det och koncentrera mig på innebörden. Jättesvårt när inte texten flyter som den ska.
Jösses.
 

Milstolpar

Kategori: Trams

Uppdatering från helgen: gjort en del saker. En av de mest minnesvärda var väl när jag tog av plasten från min internetbankdosa efter att ha haft den på i hela internetbankdosans livstid. Livstiden är dock något oklar, men några år i alla fall. Jag kan lova att ni sällan sett en internetbankdosa som är så blank för sin ålder. Detta var fan ett stort steg i mitt liv.
 
Annars bara hängt runt. Kanske druckigt lite vin, whisky, te, tuggat choklad och djungelvrål, hovat klubb, bäddat sängen, varit moboffer och annat intressant. Nu är jag dessutom ganska nyss kommit hem från att ha sett Les Misérables med en bunt trevliga prickar.
 
Fett.
 
Nu misstänker jag att det är hög tid att sovFUCK, 02:15??!? WTF??
 
Hörs.