irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Valborgstagg

Kategori: Trams

Jag är inte jätteimponerad över mig själv. Försov mig imorse och missade min föreläsning. Men kanske inte så konstigt när jag inte somnade förrän typ halv två inatt... gick ändå och lade mig strax efter tio. 
 
Vad jag däremot är imponerad över är valborgsvädret!
 
Alltså, jag detta gör mig glad, men det jagar inte bort tröttheten... så. sjukt. trött.
 

Sen sist

Kategori: Trams

Jaha, och vad är det egentligen som hänt sedan sist? Jag gick in för att se vad jag egentligen skrivit. Jag har förvisso läst, men jag undrar fortfarande. Vad sjutton skriver jag här egentligen?
 
Jag kan informera er om att min dator superkraschade en vacker dag. Inte så oväntat kasnke. Så nu har jag en ny! Som jag är mycket nöjd med. Den är 14", ganska ovanlig storlek, men väldigt lagom!
 
 
Så... ja. Visst har jag ett spännande liv? jag pluggar också lite. Och jobbar lite på studentnation. Och... gör säkert annat spännande också. Säkert. 
 
 
 

Det är jag, igen

Kategori: Trams

Som märkts för ungefär evigheter sedan, så är jag väldigt mycket av en periodare. Men jag tänker att det är okej. Fast kanske inte egentligen. Men vad sjutton. Ibland tänker jag på bloggen, och att det vore roligt att gå in och skriv. Men så kommer jag på at det är lite pinsamt att skriva när det sker så otroligt sällan. Herregud, jag kommer ju antagligen inte hålla det uppe så länge, vad är poängen då liksom? Så då låter jag bli. Och då blir det ju ännu mindre sällan! Och ännu pinsammare. 
 
Anledningarna till att jag brukar vilja gå in och blogga är att jag tänkt på något och som jag själv vill komma ihåg. Och i slutändan, man ska ju blogga för att man vill, eller hur? Och nu ville jag. Kul dessutom att se att jag fortfarande har någon besökare då och då! Detta är för er. 

Tanken som nu gör att jag går in här är följande: jag satt (sitter fortfarande om man ska vara petig) och kollade på Gomorron Sverige. Och så ser jag på de två damerna som är programledare. Jag kollar ganska ofta på Gomorron Sverige, så har ganska bra koll på programledarna ändå. Trodde jag! Men alltså! Det finns ju två av dessa! Hade ingen aning. Eller kanske snarare, jag har aldrig tänkt på det. Lotta Bouvin-Sundberg och Marianne Rundström - alltså shiet. Jag har nog aldrig sett dem tillsammans och liksom.... ja..... väldigt lika.. kanske mest beror på frisyren, men ändå! 
 
Kolla bara!
 
 Lotta                                                       Marianne