irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Uppföljning...

Kategori: Trams

...sådärgott.

Vaccinationsbesök nr. tre

Kategori: Trams

Och så var det trenne vaccinationstillfället avklarat. Så jävla party var det så att hälften vore nog. Nu har jag en liten böld på armnen, liknande:




Charmigt va? Hittills har jag lagt dryga tvåtusenfemhundra kronor på vaccinationer. Och ska eventuellt även vaccinera mot malaria. Ska maila och se om jag behöver. Liksom.

Ikväll ska jag fira bölden med att dricka öl. Inget är så bra böldfirande som just att dricka öl. Tror jag. Inte för att jag har försökt förut (har liksom inte haft så många bölder att fira), men jag kan ju tänka mig.

Nu är det... typ tjugo dagar kvar. Inte alls så lång tid. Men det vet jag inte om. I alla fall inte mitt inre. Jag avvaktar med att tala om det. Bäst att inte stressa upp det i onödan liksom. "Just det. Indien. Själv. Du har ju inte rest själv förut så... Inden. Bra att börja så. Det är okej, eller?" Tänk vad nervöst det kan bli. Och det förstår jag. Det skulle jag också bli om jag kunde fatta att det var sant. Tur att mitt inre är så korkat så att det inte riktigt kopplar.

Nej nu ska jag ladda för ölen. Med ett glas varmt morotsvatten. Jag vet, knasig idé. Men jag är ju som sagt inte så smart.

Visum: postat

Kategori: Trams

Nu har jag postat visumansökan. Så nu är det bara att vänta. 

Annars: nu har vår balkongdörr äntligen åkt iväg på lagning efter att ha varit trasig i en sådär, nja.. ganska länge. Hur som helst, snart kommer den tillbaka, hel! 

Jag längtar till Indien. Och sedan längtar jag efter att få börja plugga. Gick förbi universitetet idag. Helst vill jag att allt ska hända nu. Nu!

Oj, nu får jag snart äta! Är vrålhungrig... men sådant är livet när man vaccinerar sig mot tyfus. Ska intas en timme innan måltid. Bäst att lyda.
Ja, tydligen är det tyfus... hehe. Jag stoppar i mig det de på vaccinationscentralen säger åt mig att stoppa i mig. Misstänker att de nog vet bäst. Trots allt. Ska dit i dag igen. Fixa mer. 

MAT!

Så se!

Kategori: Trams

Okej, jag bara antar att ingen läser här längre. Helt förståeligt, jag skriver ju inte längre. Och hur underhållande alla gamla innehåll än må vara kan det inte vara så roligt att läsa dem igen och igen. Och igen. Och igen. Jag mår bra och allt sådant, hoppas ni gör det också. Anledningen till att jag sökt mig hit igen är för att jag har fått en idé. Jag fick den i måndags. Tänkte jag kunde skriva om det här. Lite för mig själv också. Eller, typ bara för mig själv, eftersom jag inte har några läsare. Dagboksgrejen, ni vet.

Hur som helst, idén: jag ska åka till Indien och arbeta som volontär! Trodde jag aldrig. Ingen annan heller antar jag. Och snabbt har det gått. Bestämde mig i måndags och så var det bara att sätta i gång. Skaffade nytt pass i onsdags och fick ett sms från polisen i morse, det är redan klart och betart! Way to go polisen! Har börjat vaccinera mig, beställt flygbiljetter och pratat med drivande i Indialand. Ska hämta passet idag och skriva ut visumunderlag. Tog även jättefina kort i en såndär automat igår. Som jag ska klistra fast på visumet.

Jag är lite snurrig(are än normalt). Nu ska jag till polisen.