irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Krassel

Kategori: Trams

Lättnaden när klockan ringer på morgonen för att man inte är frisk och sover asdåligt.
 
Somnade vid halv tre. Sov i intervaller till halv fem. Vaknade, klarvaken, ville bara att det skulle vara morgon så att eländet tog slut. Gick upp och letade desperat efter något slags piller. I första hand ett med antiinflammatorisk verkan, men jag hade nog kunnat tugga i mig ungefär vad som helst. Knark till exempel. Har hört att det är kul. Hade säkert fått mig att inte känna vad jag just då kände i alla fall. Hittade inget piller. Somnade om. Sov dåligt till det att klockan ringde halv nio. Lättad. Inte ett dugg svårt att ta sig upp. 

Jag ligger nästan alltid väldigt still när jag sover. Men nu är mina lakan kaos, typ. Mm, du härliga nattsömn.

Har sedan suttit på föreläsningar till klockan tre. Önskat mig ond bråd död. Landade hemma innan jag stack till ett apotek och shoppade loss. Men började med en kur av, vad jag tänkte skulle vara, ett bättre slag; te på ingerfära, brieost och mörk choklad med chili, honung och mandel. Märker tyvärr ingen större skillnad. Annat än att jag fick lite mer energi och blev lite lyckligare. Känner mig inte lika mycket som en överkörd katt. Fast fortfarande lite. Gick över till apotekets töntsaker och tog en Bafucin. Just nu - består till, uppskattningsvis, 68% snor. Men vid ganska gott mod ändå. 

Det konstigaste är nog ändå att jag är piggare än jag brukar. Alltså, i sämre skick, men inte lika sömnig. Brukar lida när jag sovit så lite, men nu vill jag helst aldrig mer sova. Eller, vill och vill, men känner inget behov av det. Fast nu har jag ju köpt Ipren, så ska knapra lite på en eller så innan jag kryper ner i kaossängen. Hoppas på en bättre natt. 

Snytdags. 
Ha en fin kväll!