irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Uh.

Kategori: Trams

Nej. Nu ger jag upp. Sjukt trött. Och kommer inte längre inatt. Vänta, är jag fortfarande uppe? Jag borde ju sova! Vad fan! Gå och lägg mig! Skärpning!

...okej, okej. Tare lugnt, jag ska.

NU!
 

Nattens

Kategori: Trams

Att komma hem från ett trevligt kvällshäng och sätta sig och plugga. Det... är tydligen så jag rullar. Lite stressad över plugget, sjukt mycket att göra, aja, hur som helst:
 
Dagen: Gick upp, skrev på en rapport, var i skolan, gick hem, skrev lite mer, gick, hängde och hamnade här med skrivandet igen. Ja, såhär sent.
 
Outfit: Svart skjortklänning, svarta strumpbyxor, vit stickad kofta och mina nya varma röda tofflor.
 
Kändiskoll: Alltså, jag läste faktiskt någontong om något. Jag lovar! Något om en celebritet. Kan bara inte minnas vad det var...
 
Tips: Överät inte. Det blir så himla jobbigt. Uh.
 
 
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Laylat-al-qadr.jpg
 
 Typ såhär. Fast.. inte lika mysigt, med elbelysning och en dator att traggla med.
Det var fan bättre förr
 

22:22

Kategori: Trams

Dagen: Full rulle. Gjort en massa saker. Och så. Bland annat lämnat tillbaka den nya radion på Clas Ohlson. Den gjorde likadant som den förra. Ytterst opraktiskt. En kompis påstod att det var omodernt med radioapparater. Han vet inte vad han pratar om. Kolla bara vad hipt:
 
Radio News cover, Feb. 1924
 
 
 
Vintern är faktiskt på väg. Jag är så sjukt rätt ute som vill ha en radio. Där fick min kompis så han teg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit: En stor stickad tröja, mjukisbyxor och tofflor! De är nya, och kommer bli en favorit i garderoben.
 
Kändiskoll: Alltså.. nej.
 
Tips: Tyck om er själva.
 

23:23

Kategori: Trams

Najmenvaddåligt. Här har jag helt hoppat över två dagar som att de inte vore viktiga. Så himla taskigt. Jag ber om ursäkt, både till de dagarna, men också till er, kära läsare. Jag förstår ju på de översvallande kommentarsfälten att ni, all mina tusentals läsare, har saknat mig. Så därför är väl det ända rätta att inte räkna bort ännu en dag.
 
Dagen: Ganska produktiv. Varit på Clas Ohlson och reklamerat en radio som ytterst opraktiskt nog alltid stängde av sig själv efter 15 minuter när den var inställd på AUX, för att få en ny som gör exakt likadant, varit på laboration som var jättetråkig och jag fattade ingenting (allt som vanligt), jag har varit på födelsedagsfika och faktiskt lyckats plugga.
 
Outfit: Tröjor och leggins och klänning och grejer.
 
Kändiskoll: ...mm.
 
Tips: Sätt er bara ned och gör skit, så lär ni er hur, och så inser ni också att det inte är så jobbigt som ni trodde. Smart va? Mhm!
 

Söndagstristess

Kategori: Trams

Dagen: Det har varit jag och Internet all day long. Och eventuellt minilite rapportskrivande.
 
Outfit: Tröja. Strumpor. Det är sjukt inne, jag lovar.
 
Kändiskoll: VengaBoys har återförenats och släppt en ny singel! Alltså. My. God.
 
Tips: Vid ägande av bärbar datorn, ha inte alltid kontakten i, det försämrar batteriet. /En som vet
 
 
Mmm, VengaBoys.
 

Off

Kategori: Trams

Dagen: En söndagslördag.
 
Outfit: Olika varianter av tyg.
 
Kändiskoll: Säkert.
 
Tips: Eh. Mm. Typ. Antagligen. Flera.
Alltså, hur fett vore det inte med sådanthär toapapper?
Jag brukar ta med mig telefonen in för att göra sudoku.
 

Efterklang

Kategori: Trams

Dagen: Föreläsningsmissär. Sådär koncentrerad. Och därefter slösurfning, prokrastinering (köket är rent nu) och middag med en vän.
 
Outfit: Blommig klänning, stickad tröja, svarta leggins med mönster och svarta strumpor.
 
Kändiskoll: Jennifer Aniston har en hemlig bror som inte är hemlig. ...okej.
 
Tips: Gör saker klara i tid så undviks stress.
 
 
Nu är jag bara trött. Sjukt. Trött.
 

Rester

Kategori: Trams

Spår från ett fyllo:

Hittade en liten glasflaska med hemmagjord punsch i min handväska när jag gick hem från föreläsningen. Så det var därför den var så tung. Tänkte aldrig på att kolla efter. Jag mer bara: "Oj vad tung min handväska är, brukar den vara det? Aja."
 
Jag fick också med mig en slagborr hem.
 

Gårdagens

Kategori: Trams

Hehehehheheheheehehhehehehehe. Jag var på pubrunda igår. På vägen hem hörde jag mitt namn ropas och jag följde ljudet. Kom hem vid halv fyra. Och då tänkte jag: "Jag har ju inte bloggat idag!". Och så började jag köra dagens. Såhär långt kom jag innan jag däckade:
 
Dagen: Jag är full.
 
Outfit: Röd t-shirt, Trosor.
 
Kändiskoll: Vem?
 
 
Därför är det här det ni får. Det här är vad jag såg när jag satte på datorn. Haha, jag är rolig!
 
...
 
Jag tror att jag fortfarande är lite full.
Nu ska jag göra mig iordning inför föreläsning! Ni kan förresten få tipset också:
 
Tips: Drick vatten. Mycket vatten.
 
...jag mår bra.
 
 
 

Illa

Kategori: Trams

Dagen: Tja. Jag har i alla fall en hel del saker jag borde ha gjort. Men jag ömkar fortfarande mig själv. Lite. ...ok, ok, ganska mycket. Så istället har jag slösurfat bort en hel dag och tagit ett långbad.
 
Outfit: Leggins, stickad tröja över en grå tröja som i sin tur är över någon slags klänningsliknande topp. Prickiga strumpor.
 
Kändiskoll: Alltså, what is this I don't even.
 
Tips: Slösurfa inte bort en hel dag om du råkar ha en laborationsrapport som ska in samma dag och en annan laboration att förbereda till dagen efter.
 
Oupps.
 

Oklar

Kategori: Trams

Dagen: Ni vet sådanadär nätter man bara vill ska ta slut? Då man sover så otroligt dåligt att morgonen inte kan komma snabbt nog? Jag hade en sådan natt. Klassisk febernatt. Först kan man inte somna. Man lyckas. Man vaknar. Man fryser. Klär på sig alla kläder som finns innom räckhåll. Somnar. Vaknar av att man badar i sitt eget svett. Klär av sig. Men lite feber har väl ingen dött av? Så jag gick till skolan på morgonen, naturligtvis full av energi, och har sedan stått i lab hela dagen. Men det är lugnt, jag frös bara lite med två av de varmaste tröjorna jag äger.
 
Outfit: Vit luden tröja från Weekday, väldigt sexiga tights i en snygg blå färg och grå strumpor med svarta hjärtan på.
 
Kändiskoll: Miley Cyrus, 20, och Liam Hemsworth, 23, har gjort slut. Nejmengudvadtråkigt.
 
Tips: Hur många som helst.
 
 
 

Dagens (!)

Kategori: Trams

Dagen: Vaknade, tjock i halsen. Kände att, men nae. Drack te, åt frukost och drack mer te, hittade en ny websida med kläder i min smak... Några timmar senare skrev jag färdigt en laborationsrapport. Gick till Clas Ohlson, köpte mig en radio och en magnetisk glastavla på vilken jag nu planerat hela min vecka! Nu sitter jag och förbereder för morgondagans laboration och dricker te och försöker övertala mig själv att en hals kan vara bra att ha trots att den gör helvetiskt ont. Kom ihåg: amputera inte bort den! OBS! Viktigt!


Sjukt. Jävla. Strukturerad.


Outfit: Jävligt het.Något stickat, något tajt och något grått.

Kändiskoll: ...?

Tips: Skaffa en gigantisk ballong som du kan bo i när man träffar alla såhär efter sommaren. För att undvika eventuella bakterier.

Oklart

Kategori: Trams

Riktigt höstigt; regnet vräker ned och min hals är bebodd av någonting tjockt. Jag sitter och dricker te och skriver på en laborationsrapport.
 
Typ...
 
Om det är samma sak som att blogga och chatta med sin syster som är i Spanien. Och tänka på rapporten. Gills det? ..det gills. Jag bestämmer att det gills.
 
 
 
 

Spårar

Kategori: Trams

Jag idag:
 
Vaknar. Sätter mig upp. Tittar ut genom fönstret och ser en vägg. Tänker: "...vad är det där för hus? Har det alltid funnits där?". Inser att det är vårt huskomplex som är vinklat, så svaret är ja. Den har alltid funnits där.
 
Går in på toaletten för att ...ja... låser dörren. Inser att jag är törstig, låser upp och går ut igen, utan uträttat ärende. Några minuter senare tänker jag försöka igen. Kommer i dörröppningen på att jag vill ha frukost. Vänder.
 
Jag är så jävla på banan.
 

Fundersam

Kategori: Trams

Ja, hej! Jag mår bra. Och så vidare.
Skolan har dragit igång nu, och för att bli lite extra strukturerad (snarare, för att över huvudtaget ha någon som helst ordning på mig själv) skulle jag vilja ha någon slags tavla som man kan skriva på och som är magnetisk. Typ en sådanhär:
 
 
Dock så blev jag lite konfunderad när jag läste om den. Ser ni måtten? 45x45cm står det. Ganska lagom tänker ni, och, ja, det är ganska så lagom! Och så tänker man, jaha, men hur förpackar de den? Tydligen väldigt väl då den krymper från dess längd och bredd på 45 cm till en förpackninglängd och bredd på 180 mm! Det är fan inte illa. Antingen så är denna glasskiva väldigt vikbar, eller så har jag helt lärt mig fel när det kommer till att konvertera mm till cm. Och i så fall borde jag inte läsa kemi på universitetet, utan gå om grundskolan. Ska träffa studievägledaren på onsdag, kan ta upp det då.