irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Nattligt

Kategori: Trams

Man känner sig så jävla sexig när man borstar tänderna och dreglar lite över sig själv.
 
Tagga sovdags.
Varken dreglar eller taggar så mycket på detta dock.
Alltså, varför ens?
 

Dagsslut

Kategori: Trams

Mitt rum är fullt men strassade baskrar och mina naglar river bra.
 
Jag har bylsat upp med en massa kuddar och ligger nu rikigt bekvämt. Bara att somna kvar då. Men det löser sig nog fint ska ni se, det gick ju så väldigt bra i natt....
 
Oh, wait.
 
Undrar hur många filmer jag hinner plöja igenom till imorgonbitti.
 

Sömnlös

Kategori: Trams

Är det äntligen morgon nu så att jag får sluta med att försöka sova och istället gå upp? Jamen, se, det är det! Har en känsla av att jag nog inte kommer vara så pigg idag...
 

Brun inne

Kategori: Trams

Kryper ner under täcket och hoppas att jag inte behöver träffa någon på några dagar. Det kan hända att jag blev en del full igår och att jag sedan somnade i solen i en solstol. Ett litet tag. Och det kan hända att jag brände ansiktet. Och trots det bestämde mig för att ta min fantastiska filt och lägga mig på den på gräset för att sova i solen. Jag tänkte: "jag behöver ju inte ha ansiktet i solen". Hur fan tänkte jag då? Hur? Hur ska man kunna klara av det? Ligga med näsan rakt ner i backen? Stupido! Man är så full av bra idéer när man är full.

Nu har jag ont. Och är röd. Och ser helt förjävlig ut. Hurra.
 
 

Efter

Kategori: Trams

Idag har jag en riktig pluggdag. Det vill säga: jag har jag har läst några meningar i en bok, tvättat lite, rensat avloppet, skurat hela badrummet och varit inne på Kissies blogg. Nu sitter jag redo för att se om jag kanske kan läsa lite mer i den där boken och skriva lite i det där dokumentet. Har gjort i ordning en pluggsmoothie. Fast nu gick jag visst in och bloggade. Och smoothien börjar redan ta slut.
 
 

Över

Kategori: Trams

Jaha. Då var vårbalen och dagarna runt omkring över. Summering: folk är fan inte kloka. Jag blev full och gjorde det jag gör bäst när jag är full. Gick hem. Men det är okej. Har ändå fått hänga med folk både i söndags och igår. Eller, fått vet jag inte. Jag kanske inte alls var välkommen. De försökte faktiskt få mig att dricka alkohol. De kanske ville att jag skulle bli full så att jag gick hem! Hm...
 
Jag har tyvärr inga bilder på mig i min klänning. Eller, om det är tyvärr eller inte kan ju vara svårt att avgöra. Jag kanske såg vedervärdig ut, vad vet ni.
 
Ungefär såhär såg min klänning ut:
 
Jag hade också en sådär fin frack i samma mönster som jag hade tänkt tvinga min bordsherre att ha. Förstår inte varför ingen ville ha mig som dejt...
 
Lite ledsen faktiskt. Vi skulle sett så himla fab ut tillsammans.
 

Ju

Kategori: Trams

Alltså. Vad är grejen med att komma hem såhär dags och känna sig pigg när man jobbat klubb? Jag vill ju sova. Eller, nej, det vill jag ju inte, jag är ju inte trött. Men jag måste upp i morgon. För att möta upp en kär vän vid stationen och sedan tagga vårbal!
 
Det är ju typ ljust ute. Ju.
 
Väldigt mycket ju.
 
Ju.
Ju-st nu ska jag sova. Trots allt.
Kanke somna till en film.
Kanske inte.
Oändligheterna är möjliga.
Hurra!
 

Plus

Kategori: Trams

Mina kläder förökar sig när de tvättas. Jag lade in tre plagg och fick ut fyra. Normalt sett brukar jag uppleva det motsatta problemt. Att de äter upp varandra. Men dessa kläder verkade känna lite extra. Kanske borde tvätta dessa plagg lite oftare. Hur som helst, nu har jag en extra t-shirt! Det kan ju vara bra att ha.
 
Jag har också fixat min utväxt. Snart bli det vårbal, hurra!
 
Snart.
 
Snart..
 

Mer

Kategori: Trams

Och idag kom den. Klänningen till vårbalen. Och den passade! Och jag fick betala 737 kronor i tullavgift. Jag har försökt dämpa bitterheter genom att spendera ännu mer pengar. Fungerade sådär. Men nu har jag även en massa smycken! Tänk va. Snart är den här.
 

Notes

Kategori: Trams

Äter man jättemycket lakrits mår man illa.
 
Gör man ingenting får man ingenting gjort.
 
Att spela harpan hjälper inte min studiesituation.
 

Glömsk

Kategori: Trams

Jag hade glömt bort hur roligt det är att stå i bar och hur ont ens fötter gör när man inte är riktigt van. Och jag hade verkligen glömt bort hur trevliga människor faktiskt kan vara!
 
En snubbe sa att jag var den trevligaste bartendern han någonsin träffat. Jag var tydligen väldigt service minded. Han påstod att alla andra alltid är bittra. Det var ju tråkigt för dem.
 

Vimse

Kategori: Trams

Jag har hittat väldigt mycket spindlar på mitt rum. Vet inte riktigt hur jag borde tolka det. Är jag gammal, stillasittande och flugtilldragande? ...jag måste erkänna att jag har svårt att se det som en komplimang i alla fall. Men jag får ju lite sällakap.
 
 

Burn

Kategori: Trams

Bitterheten som uppstår när man inser att det är vår ute och man måste sitta instängd på sitt rum och plugga.

Reeeeally?

Kategori: Trams

 
 
 

Explosivt

Kategori: Trams

Nässpray från Mexico fick mig att sova hela natten. Alltså, bra skit att köpa en del preparat utomlands, de får ha en del starkare saker, väldigt effektiva! ...nej, jag pratar inte om knark.
 
Nu är det lunch och kaffepaus från att leka med:
 
 
Kemi är så mycket coolare nu än det var på gymnasiet. För att inte tala om högstadiet. Och tänk hur coolt det kan komma att bli...
 

Tandad

Kategori: Trams

Det är skitjobbigt att borsta tänderna när man är förkyld och inta kan andas. Framförallt om man är som jag och borstar tänderna i tjugo minuter. Huruvida det är en överdrift eller inte tänker jag inte tala om. Mina tänder är i alla fall sjukt rena just nu.
 

Förkylning +1

Kategori: Trams

Snöt jag mig just så att jag fick snor i ögat?
Eller snöt jag mig så hårt att jag fick ett gäng tårar i ögat? ...alla på en gång.
 
...vad händer ens.
 

Överleva

Kategori: Trams

För att få mig att blicka frammåt och känna lite hopp har jag nu beställt en ny långklänning! Sa jag känna lite hopp? Jag menade såklart hopplöshet. Nu när jag har slängt iväg pengar på en ny klänning får jag väl leva på... på...
 
Jag äter i och för sig inte så mycket nu ändå. Min förkylning dödade allt vad matlust heter och nu har den också tagit bort varenda smaklök i munnen på mig. Elakt.
 

Val

Kategori: Trams

Vill amputera från halsen och uppåt.
 
Det skulle med säkerhet i alla fall inte göra mig dummare. Tvivlar på att någon överhuvudettaget skulle märka någon större skillnad. Eller, jag kanske skulle vara lite tystare, till antagligen allas stora glädje.
 
Fast valborg var roligt. Fick höra att jag såg superlycklig ut hela galoppen. Där ser man!
 
Lite för hastigt förbipasserande.
 

Håkan

Kategori: Trams

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min.
 
Du kanske aldrig når dit du vill nå men du når mig,
Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig.
 

Nyheter

Kategori: Trams

 
 
VEM hade kunnat ana att vapen för barn skulle vara en dålig idé? Det är ju liksom inte ens en bra idé för vuxna. Och vilken fantastisk artikel om mannen som bara vann en rastabanan sen.
 
Inget är förstört.
 

Lam

Kategori: Trams

Jag trodde verkligen att det skulle hjälpa att dricka alkohol. Jag trodde verkligen det. Att förkylningen skulle blåsa bort som en lätt bris. Men, nej. Istället har jag haft jättemycket feber inatt och ont i varenda muskel i hela kroppen.
 
Men! nu vet jag i alla fall hur man kan vända tillbaka dygnet om det blivit lite skevt! Däckade ganska tidigt igår och det är skitjobbigt att sova med feber, så jag vaknade halv sju.
 
Jag är så jävla game.
 

Cool

Kategori: Trams

Alltså, mitt immunförsvar har fortfarande inte kommit över det faktum att jag var dyngsur i det kyliga vädret igår. Så jäkla onödigt att gå runt och vara långsint.
 
Ryck upp för fan.
 

Difus

Kategori: Trams

Då är gårdagen över och idag har kommit. Ja.
 
Bra sagt.
 
Hade kunnat säga det bättre kanske.
 
Men det känns onödigt.
 
Gårdagens höjdpunkt var champagnefrukosten och champagnegaloppen.
 
Det var kul då. Det är inte så kul idag. För att springa runt full dränkt i skumpa och vatten tycker inte kroppen om.
 
Förkylning gör det svårare att tagga majmiddag.
 
Just det hörni, det är maj nu!
 
Det här är så himla sammanhängande.
 
Bäst att sluta bara.
Sluta.