irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Matt

Kategori: Trams

Usch, jag har blivit sämre igen. Alltså, seriöst, jag är så jävla bra på att pricka in förkylningar vid de absolut bästa tidpunkterna. Tex runt den 31 december 1999. Minns ni? Ni vet, milleniumskiftet? Inte jag. Jag sov. Med feber. Hög feber. Det är jätteviktigt att jag är frisk i morgon. Tror ni jag kommer lyckas?


Dagen: Vaknade med dunkande huvudvärk och fruktansvärt ont i halsen. Har pluggat lite och varit hos lilla V. Usch vad det var jobbigt. Var helt slut när jag kom hem. Matt. Trött. Trodde jag skulle få feber igen. Men än är det lugnt.

Outfit: Nej. Alltså, på riktigt. Inte en chans.

Kändiskoll: Det skulle man kunna tro. Men, nej.

Tips: Ni får vara smarta och tänka ut någonting själva. Jag orkar då rakt inte använda min hjärna. Jag måste dessutom vara rädd om det lilla jag har kvar. Min hjärnsubstans tar sig nämligen ut via näsan. Tror jag.


Bäst att se till att jag kan andas och sova bort allt.

Medicin

Kategori: Trams

Jag tror man blir frisk av att anstränga sig fysiskt i regn. Och att sova lite. Så jag avvaktar med att gå och lägga mig. Har liksom ingen lust.

Jag har solat lite idag. Varför snora inne när man kan göra det ute, liksom? Jag har en rödare nyans nu än jag hade vid den här tidpunkten igår. Men det är fint. Hippt. Det tillhör medicinen. Står i receptet. "Röd". Står det. Kanske. Borde tagit med att bieffekterna är klåda. Slarvigt.

Annons

Kategori: Trams

 
Hittade förresten roligaste annonsen i lokaltidningen för några dagar sedan:

 

 

Tur att bilen finns.

 

Förlåt

Kategori: Trams

Det var verkligen typ en vecka sedan jag skrev sist. En vecka. Bara för att jag inte haft lust. Lustigt. Men som ni ser har jag knappast utvecklats någonting. Synd.

Jag är sjuk. Sov med feber i natt. Skrev jag verkligen sov? Det var det sista jag gjorde. Ja, nästan. Jag blev lättad när alarmet gick klockan 06:00 så att jag slapp ligga och vrida på mig mer.

Hittade roligaste spelet: Sushi Cat. Där kan ni roa er. Ro, ro.


 

Nöjd sushikatt?

 

Kategori: Trams

Jag har ingen lust. Jag har ju aldrig någonting vettigt att skriva i alla fall, så jag kan lika gärna låta bli.

...upptäckte hur mycket klockan visst var. Kanske dags för det där igen. Jaha. Och om bara några minuter startar en ny vecka.

Hoppas den blir fin.

Typ.

Man får väldigt många fler resultat om man bildgooglar på "fin" än om man gör samma sak på "ful". Världen är så äckligt positiv. Men det är klart, alla nationalistiska partier är ju på uppgång, så snart lär väl den saken ändras. Då lär man få flest resultat på "jävla puckon".

Ojvadsent

Kategori: Trams

GääÄÄÄÄÄÄäÄÄÄÄÄÄÄÄÄääässssp. Ska sova på Avatar. Nu har jag sett den. Ska inte hypa den. Jag är ju så sen. Men... ja, vad ska jag säga, det är ju min typ av film. Men blir alltid så avundsjuk på karaktärerna. Jag vill ju också! Åh!

När jag skulle gå upp i morse kom verkligheten ikapp mig. Eller i alla fall tröttheten. Jävlar. Jobbigast på länge. Men nu ska jag sova. Utan klocka. Så att säga.

Jag är så fruktansvärt osammanhängande i min trötthet, och ser grusigt också, så bäst att sluta. Hoppas ni se vad det står. Och förstår. Eller... för ert eget bästa kanske det vore bäst om ni varken kunde se eller förstå detta. Gör nog mer skada än nytta.

Många mil

Kategori: Trams

Idag har jag: kört bil. Hela dagen. Startade strax innan elva i förmiddags och kom hem halv elva. Alltså relativt nyss. Idag har jag sett: väg, skog, väg, skog, risiga småsamhällen, väg, skog, ingen väg (dimma), väg. Typ. Konstigt nog är jag inte så trött man kunde förvänta sig. Men jag har inte alla chips i påsen, kom nämligen på innan jag skulle hoppa in i duschen att jag jobbar i morgon! Bra där. Upp klockan sex med andra ord. Och det = sova.

PS. Sjukt bra musik på vägen hem gjorde mig pepp.

FAN

Kategori: Trams

Jag är så jävla klantig. Helskotta. Så fruktansvärt jävka dum och korkad. Ouppmärksam, puckad, slarvig, rubbad blåst, pantad, trög, obetänksam, oklyftig, tjockskallig, fånig och löjlig! Jag är ju ta mig fan helt bakom! Hjulet snurrar men hamstern är död, det lyser utan att vara någon hemma, jag är inte det vassaste kniven i lådan, hissen går inte enda upp, bussen stannar inte vid hållplatsen, rulltrappan går åt fel håll, antennen får inte in alla kan... aler. Det åskar. Måste dra ur kontakter.

Tur att datorn är bärbar.

Jag älskar åska. Det är mysigt.

Hade kanske kunnat uppskatta det mer om jag inte... tja, läs ovanstående.

Z.

Kategori: Trams

Har legat och sovit några timmar. Oj, vad jag behövde det. Drömde. Att jag sov. Sedan drömde jag att jag bodde i Top Model-huset. Typ hyrde det. Med far om jag inte minns fel. Drömmen kanske berodde på att jag somnade framför TV:n och jag hörde Top Model lite halvt i bakgrunden. Kanske.

Oj. Nu ska jag visst äta.

Hm,

Kategori: Trams

...det är någonting konstigt med min statestik. Den hoppar över dagar. Dumt nog hoppar den över de dagar jag har 83009236 besökare, så det kan inte bevisas. Men jag känner det på mig.

Jäklar.

(för) Sent

Kategori: Trams

Dagen: Sov tills jag vaknade (!). Tog det lugnt och fick så klart stressa skiten ur mig själv i slutet. Varför är det alltid så? Att när man har gott om tid får man asbråttom och har man ont om tid har man i slutändan mer marginal? Framförallt: varför kan man inte lära sig?
Skolade mig i staden, åkte hem, köpte halvdyra saker billigt, åkte hem, jobbade. Och lilla V såklart! Gullig den där...

Outfit: Ni skulle sannerligen bli gröna av avund! Snygg blå-lila t-shirt, svarta trosor och en gul handduk på huvudet. Undrar i vilken tid det blir mode. Undrar för jag vill veta hur många hundra år jag måste leva. Det är bäst att förebygga. Liksom.

Kändiskoll: Koll? KOLL? Jag har inte ens koll på min framtid (det vill säga 82 timmar från nu och framåt. Ingen koll. Alls). Men det har ju gjorts en Sex and the City 2. Undrar vad den handlar om. Kanske att Miranda har lite problem med Steven, men det löser sig, att Charlotte och hennes man skaffar ett till barn och lyckas till slut kila stadigt, att Samantha har sex med en rad olika personer men till slut lyckas hitta en som hon inleder ett fast förhållande med och att Carrie och Mr Big får stora problem, bråkar, gör slut men blir tillsammans igen? Kanske?

Tips: Gör någonting oväntat! Typ göm dig i soptunnan när den ska tömmas, eller i brevlådan när brevbäraren kommer, eller rid på en struts på E4:an, eller elda upp en brandstation (för att se om det går, jag uppmanar inte till våld!), eller bajsa baklänges, eller säg någonting smart.


Jaha.

Ehm ...tio?

Kategori: Trams

Jag kom på en sak. Jag tog bort mina lakan förut. Nu måste jag bädda. Haha, jag är inte så smart.


Dagen: Jobbat. Lilla V har fått mer plats och en ny vän. Hälia tider.

Outfit: Lakan. Snart ska jag vara invirad i lakan.

Kändiskoll: Ääääääää.... Näää.

Tips: Damsug ibland. Gärna mitt rum.


Tur att jag har sovmorgon i morgon.

Kort

Kategori: Trams

Idag har jag frusit. Delvis på grund av att jag varit dyngblöt. Nu är jag dyngtrött. Eller dygntrött. Känns som om jag varit uppe flerqa dygn i sträck.

Bäst att zzzzzzzzzzzzz...

23:30

Kategori: Trams

Äh, tävlingen blev inställd. Tramsigt.

Trött.

God morgon

Kategori: Trams

Härlig morgon. Började med att bli klarvaken så fort alarmet ringde. Inget snoozande här inte. Såg ut genom fönstret och såg dassigt solljus ligga över träden och landskapet. Ah, sol! Kände mig glad och började klä på mig. Sedan kom min trevliga mamma. "God morgon kära dotter" sa hon inte. Hon började irriterat att skälla på mig. Direkt. Som om hon hade bråkat om det en miljard tre miljoner femhundrasextioniotusen tvåhunrdafemtioåtta gånger och var förbannat trött på att ta upp det. Och som om vi hade haft en diskussion som gått överstyr. Men, nejdå. Rakt på bara. Jag har inte det bästa morgonhumöret. Det är helt okej om man inte hoppar på mig utan förvarning om någonting som varit länge och som aldrig verkar viktigt annars. Jag har en tedens att... liksom tjura till. Det gjorde jag nu. Där försvann den positiva morgonkänslan.


Bäst att äta frukost och göra mig iordning och sedan cykla till den där sega bussen. Men vädret är ju fint.

Eftersom det aldrig saden; god morgon mor.

Uppåttjack, ja tack

Kategori: Trams

Dagen: Full. Verkligen. Dyngrak.

Outfit: Lite som om jag vore full.

Kändiskoll: Säkert väldigt onyktert.

Tips: Fylla. Tja, varför inte?


Jag borde.... Äh, borde schmorde.

Det gick dåligt på träningen. Jag skötte mig inte alls. Kanske berodde på alla tusen pengar jag har spenderat under dagen. Så kan det gå när man är på road trip.

Djur

Kategori: Trams

Huh, kan ingen komma hit och ta bort den läskiga malen???

Skulle tro att päronen vill att jag ska ta bort katten som ligger och sover i min fåtölj. Kan hända. Det brukar ju vara så att man ska släppa (slänga) ut katterna varje kväll, men man vet ju aldrig.

Nejmen, är jag här nu igen?
Fasen.

Halv elva

Kategori: Trams

Dagen: Jobbade. Lilla V fick sina fötter fixade. Hon fjantade sig en massa. Åh! Sen motionerade jag henne, och hon var så duktig, så! Och så har jag pluggat. Mycket. Men det går så långsamt. Mycket långsamt. Jag ordnade äntligen Spotify på denna dator. Mmmmm.
Sedan hälsade jag på ett gäng Kenyaner som var på besök. "Heeeeej". Och så se glad ut. Bra.

Outfit: Jeans, blå fleecetröja och grå sockor.

Kändiskoll: Joe Jackson dementerar ryktet om att sonen Michael Jackson skulle ha varit gay. På riktigt; varför bry sig? Liksom, 1. Detta kan hålla på hur länge som helst, tidningar älskar skvaller och huvudpersonen i "dramat" är liksom död. Och 2. Häll inte vatten på kvarnen. Jag menar om man nu vill komma ifrån att sexualitet spelar någon roll, är inte det bästa att bara inte bry sig? Rycka på axlarna åt det.
Folk är så fjantiga. Lite som lilla V. Men lilla V är gulliare. Och trevliare.

Tips: Var snygg. Lite mer som jag. Liksom. *host*


Nej. Nu. Kanske skulle ta och... eller... eller inte. Äsch. Jodå. Ska ju upp i morgon. Någon gång. För hoppningsvis.

Vår

Kategori: Trams

Tycker mer om att marken är vit av sippor än att den är vit av snö. Mer. Mycket mer.
Tycker dessutom om att det som inte är vitt av sippor är grönt. Mmm. Grönt.
Sammanfattning: Tycker om att det är vår.

Just ja;

Kategori: Trams

...den gulliga, ni vet? Den fick en lekkamrat, typ, två veckor senare som jag också har fotograferat. Och måste ju slänga upp en bild på den med. Även om den kanske inte är så aktuell. Och... dessutom är de sålda. Tillsammans med sina morsor. Lite sorgligt. Men, samtidigt lit mindre att göra. Och det är ju skönt när jag börjar släpa mina skolfötter efter mig och när de där andra ska börja bli vuxna. Typ, lära sig saker och motioneras och ..så.

Oj, två inlägg på en dag. Nej, nu blir ni bortskämda.

Back

Kategori: Trams

Jag fick skäll. För att jag inte var tillräckligt aktiv. Så jag lovade att skriva. Har inte riktigt haft lust, och när jag läser det jag skrivit utan lust är det liksom... äsch, tarvligt. Men det är väl sådan jag är.


Dagen: Tja, inte som den borde. Men jag har i alla fall jobbat. Och motionerat lilla V, men inte bara lilla V! Utan även en av de små! Wow. Skuttade lite med den lilla. Över sådana där långa saker som liksom hänger lite i luften. För första gången med någon på. Men han var duktig.

Outfit: Gäsp.

Kändiskoll: Oj; gäsp, verkligen gäsp. Gäspet som beskrev min outfit var mest för att visa att jag är påväg åt det hållet, liksom, men här; gäsp. Boooorriiiiiing.

Tips: Det stavas  d-i-s-c-i-p-l-i-n. Borde ta åt mig. BIG time.


Så Sadie, nöjd?

Just det, jag och lilla V ska ut och visa oss för andra på lördag. Alltså, typ tävla. Liksom. Ba. Sååaatteeeh... Klart slut, varulvstjut.