irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Meningslöshet

Kategori: Trams

Jag vet inte. Egentligen vet jag inte. Men varför ska man veta så jävla mycket jämt? Man får ju fan så mycket mer ansvar när man är smart. Därför jobbar jag åt motsatt håll. Har fungerat helt ok hittils. Typ.

Äh.

Lilla V fortfarande halt. Osäker på framtiden. Men.. dumt att måla Fan på väggen. Använd papper. Nu ska jag inte använda någonting. Förutom min säng då.

Färglöst

Kategori: Trams

Flera timmar tillbringade i garaget tillsammans med målarfärg. Ett utmärkt sätt att spendera sin tid på om man vill få till en huvudvärk som ger målafärgssmak i munnen. Även när doften inte längre finns i närheten är den så fruktansvärt påtaglig. Sinnena är oförmögna att släppa greppet om lukten i vilken man spenderar längre tid än man borde. Längre tid än man är van vid. När jag väl var klar med dagens verk och fick se mig i spegeln verkade det inte bara som min näsa hade inspirerats av färgen. Det var som om mitt ansikte hade absorberat den vita färgen.

För övrigt är det jobbigt att stå böjd över någonting timme efter timme. Min rygg dödar mig. Eller om det är jag som dödar den. För mig har det föga betydelse. Vi sitter ju trots allt ändå ihop.

Fundering: Varför sätter jag alltid på vattnet när jag borstar tänderna när jag snart är klar? Det är som om jag tror att jag ska bli klar fortare om jag hoppar till de handlingar man utför när det är dags att spotta. Det hjälper inte. Det har inte hjälpt en enda gång.

Nonsens

Kategori: Trams

OJ. Nu är jag praktiskt taget pank. Eller kanske inte, men pankare. Hela denna dagen har jag försökt och efter mycket om och men även lyckats beställa kläder. Intressepil? Någon?

CHUCK ska ha säsonspremiär den 18:e!!! Min lycka är total!

Kanska borde göra annat nu ett tag. Typ fixa lite, typ kräla iväg till lilla V och hennes vänner. Och så.

Vadfalls? Är klockan fyra allaredan?

Självdiiisciplindiiiisciplindiiiiiiiisciplin.

Lager på lager

Kategori: Trams

Min fot är inte längre blå. Den är mer lila. Omväxling förnöjer som ni vet.

Vet ni hur många lager filtar/täcken jag har här i min säng? Jag kan ge eder en ledtråd: det är många. Det råkar vara lite kyligt i mitt rum. Det kan bli så om man tar bort fönstrena. "Osmart" kanske ni tänker och, ja, det kan tyckas, men nu var det faktiskt så att de skulle målas. Och, inte för att jag har försökt, men det är nog svårt att måla dem när de sitter kvar i fönsterramen. Kunde ju varit ganska intressant annars. Jaja, en annan gång.

Nä. Jag ska sova. För jag ska upp i morgon. Och jobba. Och rida. Inte min klanthäst då. Hon räknas knappt längre. Jag funderar på att skaffa mig en häst som inte skadar sig. Vad sägs om det?