irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Vägglus

Kategori: Trams

Jag borde arbeta på mina väggar istället för att sitta och spana på bilder med snygga modestilar. Men, det är klart, det är så mycket man borde. Jag tapetserar om. Eller, jag gör en jävla massa förarbete för att kunna tapetsera om. Och eftersom jag aldrig någonsin har gjort det förut har det gått lite trögt hittills. Eller, tja, förbannat trögt. Till och med det.

[Paus]

Oj. Nu hamnade jag där igen. Ajaj. Nu får det vara slut med detta.
Vägg!

16:00

Kategori: Trams

Tes: Jag tror alla gamla tanter med rullatorer i en stad känner varandra.

Annars: Har en liten lust att skjuta mig själv i huvudet. Varför? Äääääh.

Nu måste jag damsuga för att så småningom ta mig till bussen utan att behöva springa av mig benen på vägen. Eller gå av dem, vilket jag också klarar av. Kanske ska skjuta mig i benen i stället för i huvudet? ...men det är klart, ingen skulle ändå märka någon skillnad om det var huvudet som rök.

Ologik

Kategori: Trams

Vadan detta? Ett inlägg till idag? Inte klokt. Passar således mig alldeles utmärkt.

Jag var sugen på choklad igår. Så därför bestämde jag mig för att köpa billig Eldoradochoklad idag. Var jag sugen? Nej. Logiken där är oerhört oligikisk. Och böjningen av ordet logik var där extremt ologisk. Men kom igen, hela jag är helt ologisk. Så: jag gick osäkert in i butiken för att köpa billig choklad, osäker på om jag ens ville ha choklad. Och kom ut med morötter, purjolök, gul lök och etc, etc (mina matvanor är inte så intressanta). Om jag köpte choklad? Naturligtvis. Jag kände att jag var tvungen. Trots osuget. Två chokladkakor. Har redan ätit upp en. Jag kommer bli tjock.

Tjockare.

Tjockast.

Eh?

Kategori: Trams

Ok. Ärligt. Vet ni vad jag precis gjorde? Jag skulle göra iordning min frukost, tekulan låg och väntade i en kopp på varmt vatten och hade ställt fram en tallrik för att hälla upp fil i. Var hällde jag upp filen? Om ni gissar på att jag hällde upp den i koppen över tekulan gissade ni inte fel. Är jag dum i huvudet? Oj vilken dum fråga. Bara frågan visar hur förbannat lost jag är. GAH!

(Ajaj Linda, 29 dagar??? Dåligt.)