irtsa

- som en fickkniv, allt man behöver

Kväll

Kategori: Trams

Dagen: Vaknade. Gjorde saker. Nu sitter jag här. Jag har inte träffat en enda människa på hela dagen. Hur märkligt är inte det? Eller... Just det, jag träffade två som jag sa hej till, men ingenting mer. Men man klarar sig långt med Internet och TV. Och om jag känner mig ensam är det ju bara att prata med mig själv.

Outfit: Lite lätt sådär.

Kändiskoll:
Amy Winehouse fördes till sjukhus för att hon, efter en festnatt, föll raklång och landade på sina bröst. Bröstinplantaten skadades! Attans!

Tips: Var glad.


Nu har jag också sagt hej till pappa. Oj, det är helt sjuk vad social jag har varit idag. Bäst jag tar det lite lugnare imorgon.

Nu måste jag se till att de små tomatplantorna kommer in.

Tio. Typ.

Kategori: Trams

Dagen: Huh. Jobbade. Åkte hem för att jobba vidare på dagen, det vill säga plugga någon timme innan jag stack till bussen. Det enda som stack iväg var dessvärre klockan. Och jag var så sjukt trött så så effektiv pluggning har det inte blivit. Förrens nu. Får dock inte bli som igår. Var så inne i ett arbete och klockan gick så fort. Oj vad jag inte orkar skriva. Vidare.

Outfit: Är en säckig marinblå soffpotatis. Låter det snyggt? Det är sjukt hett. Det kan bero på att jag har en dator i mitt knä. Kan.

Kändiskoll: Jag har för tillfället bara koll på historiska kändisar. Och att rapportera om hur Dolph Lundgren lindrar smärta med isbitar och hur familjen Persbrandt har haft det trevligt på Gröna Lund... Njaaa.. Inte så saftigt, if you know what I mean.

Tips: Jersey Shore. Say no more.

Föresten,

Kategori: Trams

...Tora Uppstrøm Berg som sade sig ha haft en affär med Jonas Bergström gick ut i media och sade att hon inte trodde att det skulle bli så stort. Jag undrar således; är människan helt jävla blåst? Dessutom; jag har svårt att respektera en tidning som ska ses som seriös (hur seriös den nu kan vara när den rapporterar om kändisskvaller) när tidningen i fråga stavar fel på "förstod". "Förståd"? "Förståd"??? Alltså... gosh. Förstod, förstådd. Hur svårt kan det vara? Och dessa människor ska vara journalister?

Äsch, jag är bara en enkel hobbybloggerska, vad vet jag.

Svar: Att jag borde ha pluggat istället för att slösa bort tiden i en värdelös blogg och att jag nu borde sova. Äsch. Petitesser.

Okej

Kategori: Trams

Jag fick ett meddelande från blogg.se som gick ut på att jag kunde uppgradera mig till pro-nivå och detta skulle innebära att jag skulle få bort reklamen mellan första och andra inlägget. Nu kan jag förvisso inte låta bli att gå in på min blogg och njuta av dess underbara utseende jag har skapat, men annars är det ju mest ni som plågas av det. Så, varför bry sig? Det kostar liksom pengar. Och det tänker jag inte lägga på er. Det är inte som om jag tjänar pengar av detta liksom. Fast jag borde ju förstås. Med tanke på den lysande kvalitén. *H O S T*.


Dagen: Startade med plugg, tränade med lilla V, var på möte och jobbade en snutt.

Outfit: Så het så att hälften vore nog.

Kändiskoll: Både Magdalena Graaf och Alexander Skarsgård har funnit kärleken! *glädjetår i ögat* (...gjorde jag just sådär? Okej, jag vet att det var på skämt men ändå... Liksom; gjorde jag just sådär???)

Tips: Gör saker även om motivationen inte finns. Tvinga er till det. Det blir inte så farligt.


Man vet att varmare tider nalkas när: man får små flygfän i ögonen. Jag kunde inte låta bli att le lite när jag blinkandes försökte se var jag skulle sätta mina fötter.

Nej, nu har ni fått * i två omgångar. Nu får det verkligen vara nog. Det får inte gå längre nu.

Tjugotre plus

Kategori: Trams

Dagen: Pluggat. En hel del. Duktigt. Motionerat lilla V. Det gick bra. Jobbat. Lite.

Outfit: Snygg.

Kändiskoll: Att Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotte har avbrutit förlovningen med Jonas Bergström förvånade väl knappast ingen med tanke på all turbolens som har varit runt paret på senaste tiden. Jag är i alla fall inte förvånad. Jag menar, de har ju haft det ganska jobbigt liksom. Och med tanke på alla saftiga skandaler som har varit, ju, kom det inte direkt som någon överraskning. Alltså, man hänger väl med.

Tips: Gör saker i tid. Annars sitter du där.. Smått panikslagen över allt du har att göra och inser att tiden bara inte riktigt räcker till och att du skulle behöva ett halvår till på dig. Alternativt att aldrig sova. Vad mycket mer tid man skulle få. Att man sedan inte skulle vara så effektiv den där tiden är väl en annan femma.


Jag vill sova. Jag måste plugga. Mitt liv är så fullt av spänning. Kanske borde gå ut i media med att jag har haft en affär med Jonas Bergström. Casha in. Liksom.

GääÄÄäsp.

Närmare

Kategori: Trams

Vet ni vad jag just har gjort? Kommit närmare min framtid. Usch, framtid är läskigt. Jag har sökt kurser till i höst. Lösa grundkurser på distans och deltid för att ha någonting att göra. Jag vet också vilken utbildning jag vill söka sen sär jag i höst har skrivit en sådär 2,0 på högskoleprovet. Inte för att jag tror att jag kommer att behöva det, men för att jag är så oerhört intelligent så att jag kommer att kunna göra det i punktskrift. Typ.

Framtid är läskigt.

Att söka utbildningar har gjort gott för mig. Nu blev jag mer motiverad till att plugga ordentligt så att jag blir färdig. Bra.

Framtid är verkligen läskigt.


PS. Jag älskar utseendet på min blogg. Det beror nog mest på att det såg förjävligt ut innan. Hur som helst så kan jag inte låta bli att titta på den bara för att få se resultatet av mitt verk. Mmmm... Sen att det påverkar statistiken... det ignorerar jag; "Oooooh! 567298829 sidvisningar! Inte illa!". Typ. D.S

Där

Kategori: Trams

Dagen: Pluggat, tagit det chill, jobbat.

Outfit: Grå byxor, röd huvtröja och grå strumpor.

Kändiskoll: Lindsay Lohan anklagas för att ha stulit en Rolex-klocka av en vän, värd en kvarts miljon kronor. Jag har tyckt att hon har sett lite mager ut, börjar pengarna sina månne?

Tips: Sluta vara sådana förbannade materialister.


Jag måste städa mitt rum. Jag måste städa mitt liv. Gosch! Men kanske är bra att börja med rummet. Ett steg i taget liksom. Tror dessutom att ett välstädat rum kan ha en bra inverkan. Sitter nu och tittar på dammet i min bokhylla. Det har ingen bra inverkan. Leder mest till nysningar. Och det är nog ingen bra inverkan. Jaja, härdas bör man. Liksom. Får fortsätta härda mig själv senare i renhet. Måsta duscha.

Medan jag gör det kan ni ju fundera på mitt liv, för jag lyckas då rakt inte.
Plan: jobba över sommar och höst, eller gå någon rolig kurs (tips???), skriva högskoleprovet i höst, få 2,0 och komma in på vad jag vill. Bli rik.

Rika människor är saker på r. Rika och rena. Bäst att förbereda sig med den där duschen (rrr.....roliga ...rättfram, rättvisa, raka, rastlösa, rakade, redlösa, runda, rara, råa, rediga, ....rrr..... äsch, ni fattar).

Puh!

Kategori: Trams

Ja, som ni kan se är det nytt utseende. Påsken är ju över och dessutom hatade jag hur det såg ut. Nu behövde ju inte jag sitta och läsa och granska min blogg, och det var ju tur, men för att göra det mer bekvämt för edra ögon så.. ja. Hoppas ni gillar't. Jag är ju aldrig nöjd, men om ni frågar m... Det gör ni säkert inte.

Nu ska jag sova. Gott. Och inte ställa något alarm. Tjoho.

Godnatt.

Igång igen

Kategori: Trams

Då är det bara att fortsätta som vanligt antar jag! Trött och sliten utan panik. Lite märkligt kan tyckas. Jag har så  S J U K T  mycket att göra. Och tanken är att jag ska bli klar denna termin. Haha, återigen, jag är så körd! Men, det löser sig alltid. Tyvärr sätter den vetskapen inte eld i röven på mig. Jag skulle behöva eld i röven. Kanske ska ta ett snack med den där vulkanen och få några tips.. hm...


Dagen: Har jobbat. Tagit hand om lilla V.

Outfit: Grön t-shirt och marinblå mjukisbyxor.

Kändiskoll: BWO splittras på obestämd framtid. Oh nooooooooooo! ...

Tips: Ni har hela restan av ert liv på er. Framtiden finns, den kommer inte försvinna. Ni behöver inte stressa upp er över saker.


Jag borde stressa upp mig över allt jag har att göra. Så att jag får ändan ur vagnen liksom. Men... äsch.

Hemma bäst!

Kategori: Trams

Gud vad skönt att vara hemma igen! Men jag kommer sannerligen att sakna råttans ljud som skär genom mosig hjärna om morgnarna när man har bråttom. Sannerligen. Och så kommer jag att sakna att ha ett Internet där, om man lyckas få någon motagning över huvudettaget, som laddar en sida på samma tid som det tar för de strandsatta i varvetjag att ta sig hem. Skilnaden är att de flesta kommer att komma hem. Någongång. Det var inte alltid som sidan laddade klart eller landade i att laddas alls.

Jag är schleten.

Tack Sadie! =) <-- OBS! Glad gubbe. Det är inte varje dag jag bjuder på en sådan.

...btw, vad i helvete gör jag uppe såhär dags??? Jag ska ju sova. Skrider till verket.

Woho!

Kategori: Trams

DÄ va länge sen ni! Dä ä inte klokt.

Jag jobbar. Chefen har fastnat långt bort för att en liten vulkan har lite... typ överskottsenergi. Då kan det gå så.
Jag ska inte skriva mer nu. Jag måste dra.

Meeeen.... Vad det här blev livat.

Och jag måste handla... Vilken dag som helst nu.

Tjipp

Kategori: Trams

Dagen: Jobbat.

Outfit: Sov-t-shirt.

Kändiskoll: Nej.

Tips: Le.


Drar till Stockholm imorgon! Det ni. Inte dåligt. Inte dåligt alls. Sitter och fixar med biljetter och sådant. Måste även ladda på min telefon. Ja, jag har kontantkort. Ja, jag är såååå b. Men, orka bry sig. Nej. Jag ska sova. Jobba imorgon (igen, femte dagen i rad) och måste sätta igång tidigt för att hinna med.

Annars har påsken varit trevkig. Igår var det 15 stycken människor i huset. Jag försöker fortfaranfde få ner andningen efter det.

Nej. Men... om jag inte kastar mig in snabbt imorgon innan jag åker får min blogghjärna vila tills på fredag. Eller lördag. Eller någon annan dag.

Adjö!

Glá påsk!

Kategori: Trams

Det krävde en gul färg. Helt klart.

Tjugo - kvart i tio

Kategori: Trams

Dagen: Åkte in till staden helt i onödan, men fick i och för sig träffa vänner. Det är ju aldrig fel. Sedan har jag jobbat och lilla V:at mig.

Outfit: Jag ser inte. Mina ögon har ställt in sig på sömn.

Kändiskoll: Haha, yeah right.

Tips: Njut av solen!


Förvisso röd dag imorgon. Men jobbdag för min del. Hoppas inte jobbpasset blir lika långt som dagen sägs bli.